arhiva: 08/01/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un Ev intr-o ora
de Daniel Racovitan la: 08/01/2004 10:51:00
"un ev intr-o ora" o emisiune draguta, cu imagini din arhiva televiziunii, cu / nichita, calinescu, sanziana pop, mondial , phoenix, nicolae herlea, celibidache, revelion 1966, doina badea, coanda, margareta pislaru etc./ imagini cu multa nostalgie si candoare, dar si imagini dureroase precum inundatiile, curemurul din 1977 si evenimentele din decembrie 89 ... in orice caz, merita vazut./ linkul se gaseste la http://real2.tvr.ro/srtv/data2004-01-01/#
4 comentarii
modifica
Munca in Romania
de Daniel Racovitan la: 08/01/2004 05:28:00
din ciclul "hai la munca in romania":/ "un tinar fara pile are sanse minime de angajare, iar daca gasesc totusi un loc de munca, doar opt dintr-o suta de noi salariati reusesc sa-si faca profesia in care sint pregatiti, arata un studiu al centrului ocup pentru informare, consiliere si formare profesionala, realizat prin programul phare 2000 pentru coeziune economica si sociala. / portretul-robot al candidatului cu sanse de a gasi de lucru arata asa: femeie tinara, eventual cu studii superioare, dispusa sa plece in deplasari in interesul serviciului, cu experienta in profesie, buna cunoscatoare a limbii engleze, adaptabila, flexibila si cu "prezenta agreabila". / nu e de mirare ca tine  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Point et…à la ligne!
de Alice la: 08/01/2004 01:28:01
candva, cand nu-mi eram prea bine eu, un post de-aici m-a razbunat si m-a adus in fire, brutal si miraculos. un post as zice-acuma „oarecare”, dar potrivit pe ce simteam atunci si care m-a-ndemnat sa scriu, apoi, si sa ma-ndrept./ mult mai tarziu, citeam aicea una dintre cele mai grozave parodii autoamarui pe care le stiu./ m-am amarat eu insami, mai apoi, fiindca, travestit in haina tropilor, mesajul dureros de-autoagresiv a fost primit ca un afront si pe alocuri, ca tampenie. desi vorbea despre noi toti, despre romani rapusi de lipsa sufletului ce-au lasat in tara, de romani striviti de neputinta ne-a ramane, de cei muscati de chinul de-a nu mai putea sta oriunde s-ar decide sa adaste  ...continuare .
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: