arhiva: 12/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Va spune ceva Ayanapa?
de am_draci2001 la: 12/10/2004 15:39:00
vara asta am incercat insula cyprus.in estul mediteranei.sa va spun pe scurt:nisip auriu,palmieri,bananieri,maslini,portocali,in fine vegetatie exotica ce mai!mancare buna,toate bucatariile traditionale mai puitin romaneasca.va recomand stifado,daca va place carnea rosie.restaurantele de pe malul marii prepara si servesc mancarea cu viteza luminii,daca ar fi sa comparam cu cele din mamaia,unde nu numai ca uita sa iti aduca mancarea,dar iti aseaza pe masa cea pe care trebuia sa o manance vecinul tau./ cazarea.de la 35$/zi ,insa aici vorbesc de hoteluri cu apartamente.in aceasta tara nu prea veti gasi hotel cu camere./ cum te distrezi ziua?sporturi de apa,pe care le gasesti din 200 in  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Anonimitatea la Cafenea, pro sau contra.
de Daniel Racovitan la: 12/10/2004 14:36:00
revin cu o intrebare pe care am pus-o acum un an in cafenea: credeti ca o participare ne-anonima ar creste substantial calitatea discutiilor? in principal prin "responsabilizarea" participantilor (opusa "ne-responsabilitatii" oferite de anonimitate). / argumentul principal pro-anonimitate este "posibilitatea de a fi perfect sincer in ceea ce spui, fara teama de posibile consecinte de ordin personal". / problema este ca de multe ori aceasta "libertate" este folosita pentru fapte de tip insulte, calomnii, rasisme, ameninari cu moartea fara teama de represalii, la adapostul lash al anonimitatii./ chiar si folosirea unui nume de utilizator, tot participare anonima este pana la urma, doar ca  ...continuare .
79 comentarii
modifica
ANUNTURI
de alex porc la: 12/10/2004 14:30:00
1. orice om civilizat, dacă un vecin dă muzica prea tare, merge mai întâi, bate la uşa respectivului vecin şi îi spune să o dea mai încet, abia pe urmă, şi doar în cazul unui refuz, sunând la poliţie. bătăile în tavan, în podea sau în calorifer fiind metode neanderthaliene, sper să nu mai am parte de ele./ 2. oricine are dreptul să monteze o piesă, chiar şi de teodor mazilu, dacă îl cheamă cineva. pe voi nu v-a chemat nimeni./ 3. dacă pe voi nu vă caută nimeni, nu înseamnă că nici eu nu am prieteni./ 4. spre deosebire de voi, eu am montat patru piese de teatru în mai puţin de o lună la bistriţa./ 5. dacă eu fac dragoste cu logodnica mea, doar un imbecil po  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Eugenia
de Axel la: 12/10/2004 11:15:00
al treilea reich.<br>/ trupele ss leibstandarte defileaza pe strazile orasului; sunetul brutal al cizmelor tintuite se reverbereaza crud de ziduri. localnicii ciulesc urechile si o spaima surda li se strecoara in sus pe sira spinarii.<br>/ tinerii soldati sint mindri; inalti, blonzi, idealul ubermensch-ului imaginat de nietzche, bestia blonda care asteapta doar un cuvint pentru a conduce lumea.<br>/ alesi pe criterii rasiale, masurati, cintariti, examinati la micron, acei soldati faceau parte din ceea ce s-a numit "politica rasiala"; conform acesteia, lumea era destinata celor puternici.<br><br>/ in zilele noastre.<br>/ oaia dolly, o creatie a geneticii moderne, a deschis un drum considerat d  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Nu e nimeni
de rvaladin la: 12/10/2004 10:56:00
degeaba/ lovesti cu sulita.../ nu e nimeni pe cruce/ iar eu am fugit / de cateva zile / de pe crucea/ de alaturi.
1 comentariu
modifica
Inger pazitor neterminat
de rvaladin la: 12/10/2004 10:46:00
in zbor, deasupra mea,/ o sinura aripa.../ sangeranda...
comenteaza!
modifica
Eva
de Silvia Van la: 12/10/2004 09:44:00
vrei să-ţi spun cum şedea eva pe genunchi / cu creştetul lipit de pântecul lui adam, / cu fesele transpirate / după ce preaînaltul îi răsucise carnea în mâini cu voioşie, / îi adăugase sfârcuri, / îi lungise coada ochilor ca la vulpi / şi-o pusese binişor, dar de drag, / lângă copilul său din ţărână ? / el este domnul, cel ce a făcut orionul şi pleiadele, / el este domnul lui sirius / şi aceasta este creaţia mâinilor sale, / s-a minunat adam prinzându-i iubitei capul în mâini / cu bucurie el îşi zideşte făpturile / de bucuria lui mă bucur şi eu… / să-ţi mai spun cum ieşeau raze din umerii omului / cum şi-a ridicat el ochii spre cer mulţumind, / su  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...