arhiva: 13/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Exista oameni cu adevarat prosti?
de Myriam la: 13/10/2004 23:24:00
mi-a placut mereu sa cred in oameni si am avut de cateva ori dreptate, de alte cateva ori am zambit amar iar de alte multe ori sentimentul pe care l-am incercat a fost de mare mirare./ vezi cate un tip sau o tipa super eleganti, parfumati si cu o arta a conversatiei exersata prin cercuri simandicoase si te gandesti.."mama ce personaj.." dupa care faci imprudenta sa zgarii un pic cojita de poleiala si nu-ti revii din stupoare. / ce naiba e prostia si de unde vine ea n-am reusit sa ma prind pana acum. nu vorbesc de persoane cu probleme medicale, ci de prosti pur si simplu./ segmentul cel mai naspha sunt fudulii (ca in proverbul "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul") pentru ca sunt foar  ...continuare .
126 comentarii
modifica
Orient Express in cursa pentru cel mai bun film strain la Oscar
de Pasagerul la: 13/10/2004 20:44:00
articol preluat din cotidianul/ orient express in cursa pentru cel mai bun film strain la oscar/ asociatia cineastilor din romania, printre ai carei membri fondatori se numara cristian mungiu, tudor giurgiu, radu muntean, hanno hofer, valentin hotea, protesteaza fata de initiativa centrul national al cinematografiei de a desemna filmul orient express, regia sergiu nicolaescu, drept nominalizarea romaniei la preselectia pentru premiul oscar, la categoria „cel mai bun film strain“. selectia a fost realizata la cererea cnc si apartine uniunilor de creatori: uniunea cineastilor, uarf, uniunea producatorilor (upfar), si de „o alta asociatie-fantoma condusa de regizorul andrei blaier desp  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Andreea Marin intra in manuale. Europene !
de pegassus la: 13/10/2004 19:57:00
andreea esca nu mai este singura vedeta de televiziune imortalizata intr-un manual - i se alatura, acum, si andreea marin! in aceasta competitie involuntara, vedeta tvr este, insa, net avantajata, ea fiind prezenta intr-un manual de educatia adultilor produs de un consortiu european (si, deci, un manual cu circulatie europeana) din care fac parte si doua organizatii neguvernamentale romanesti: fundatia h si centrul logistic tactic. / incidentul surprinderii andreei marin, pe pelicula, in casa prietenului sau, de catre un paparazzo, in 2002, este folosit ca studiu de caz intr-o lectie despre 'dreptul de a fi aparat impotriva amestecului in viata personala' - lectie in care este citat si un a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
CĂTRE S.C. REX SATU MARE - Domnului director Coposu
de alex porc la: 13/10/2004 11:11:00
subsemnatul pop alexandru, domiciliat în satu mare bd. decebal 1/75, posesor al b.i. seria dg nr. 586009, prin prezenta vă rog a nu mă considera hoţ, fiindcă nu sunt. acea neglijenţă, de care mă ruşinez şi chiar mi-a provocat insomnii de duminică încoace, e o simplă întâmplare, chiar dacă urâtă şi provocatoare de deficit./ menţiuni: / 1. Îmi place să lucrez la firma dv./ 2. nu am venit la rex să fur. Şi nici nu am făcut-o, vă asigur./ 3. aş vrea să lucrez la dv. chiar la nesfârşit (în ciuda salariului de mizerie pe care în mod logic mi-l oferiţi)./ 4. prezenta cerere nu este o consecinţă a infatuării sau neruşinării mele (chiar înclin să cred că nu le  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Barometrul cuvantului
de Adrian Ciubotaru la: 13/10/2004 04:49:00
cine nu crede în cuvântul ce-l spune este deja cu un pas in groapa acelui cuvânt. este o regulă de bun simţ ce ne îndeamnă să plusăm cuvintele cu credinţa noastră în ele, oferind pe altarul lor o parte din ce ne susţine sa trăim. de aici rezultă următorul lucru, neputând sa fim neutri faţă de cuvintele noastre, nu putem sa fim neutri nici faţă de noi înşine, altfel psihopatologia ar avea mai multe de spus în această prinvinţă. este uimitoare această fraternitate a cuvântului cu natura umană şi te trimite cu gândul la valenţele religioase ale cuvântului. În mentalitatea arhaică, cuvântul nu era neutru nici omului si nici cosmosului, un singur cuvânt ce era  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...