arhiva: 18/10/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Printul canalelor
de Emma Brad la: 18/10/2004 16:11:00
este aşa micuţ şi slăbuţ, imi zic privind copilul cu aere de bărbat ce încearcă să impresioneze./ Îşi băgă mâinile în buzunarul pantalonilor şi, privindu-mă serios, zise:/ - ce să-ţi spun! eşti doar o balenă şi încă una handicapată şi muritoare de foame./ - vezi, zic eu fixându-l cu privirea. acum ştiu şi de ce te iubesc./ e doar un copil răsfăţat căruia îi place să fie tot timpul în centrul atenţiei, chiar dacă asta îl face să fie ridicol. e un tip inteligent, puţin trecut de 20 de ani pe care soarta l-a aruncat în mijlocul junglei secolului xxi. are o slabiciune pentru propria lui inteligenţă şi nu scapă nici un prilej de a demonstra cât e el d  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Desacralizarea templului uman
de Emma Brad la: 18/10/2004 15:35:00
din forma de rotunjimi a femeii dorite/ ai fi tentat sa culegi stropi de pe buzele umezite/ printr-un tic voit/ macinat de dorinta muta a trupului ei./ obrazul tau tepos si aspru/ ii mangaie dureros pielea sensibila a abdomenului/ respiratia ii devine tot mai zgomotoasa/ ca o ruga ce se rasfrange la portile paradisului/ te supui ei/ hotarat sa profanezi templul trupului desfranat/ imaginatia iti dezvaluie rand pe rand/ cunoasterea absoluta/ deschizi ochii si ii atingi piciorul gol/ trupul mladios ti se intinde in brate/ pe jumatate inconstient/ sarutul tau ca un afrodisiac/ ii spori zbaterea dintre vis si / acea parte raportata la nostalgie/ la desfrau!/ nebunia placerii, prin arta amorului/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
lumea in cautare perpetua...
de BogdanVarg la: 18/10/2004 12:57:00
cat de interesant trebuie sa fie pentru fiecare atunci cand in fiecare zi isi pune o noua intrebare? cine nu incearca sau cel putin nu doreste in fiecare zi sa interogheze noi persoane, sa sustraga noi "adevaruri" care intr-un final ori se dovedesc a fi falsuri ori nasc noi "adevaruri"?/ sunt convins de faptul ca omul se maturizeaza prin aceste forme ale gandirii ce le modeleaza./ sunt trist cand imi aduc aminte de ceea ce spunea schoppenhauer "a sti mai mult inseamna a suferi mai mult"; este adevarat, dar in acelasi timp informatiile nu trebuie sa se discrediteze intre ele. in celebra carte a lui umberto eco "numele trandafirului" se da un exemplu de cititor ce nu poate fi inf  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Calitatea serviciilor
de nasi la: 18/10/2004 03:19:00
cu totii ne aducem aminte de calitatea serviciilor de pe vremea lui "ceashca", in functie de virsta pe care o aveam fiecare la vremea respectiva. si inca ani buni dupa revolutie, cind in magazine clientul trebuia sa "nu supere" vinzatoarea altfel era trimis sa cumpere din alta parte... etc, etc/ bineinteles, mai putem intilni si astazi astfel de cazuri, din fericire, nu atit de multe - zic eu. primii care au inteles ca e nevoie de o schimbare radicala a mentalitatii si atitudinii au fost comerciantii "de lux", ca sa-i numesc asa. nu cred ca in ziua de astazi mai vezi in magazinele cu marfa scumpa din romania, vinzatoare cu expresie acra pe fata, sau care sa ignore clientii. ba chiar putem obs  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...