arhiva: 19/10/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Feng shui-traditie,arta,cultura,snobism sau o noua "afacere"?
de am_draci2001 la: 19/10/2004 19:07:00
o vedeta frumusica in tvshourile romanesti,povestea exaltata in direct pe micul ecran,cat de benefica este practicarea feng shui-ului.spunea ceva despre cum si-a rearanjat mobilierul,a pus cateva flori si amulete chinezesti,si gata!!/ ciudat!doar atat?m-a cuprins curiozitatea,si dupa un timp de cautari,am gasit o carticica mica,dosita intr-o librarie.totul devenea interesant.mai tarziu am cumparat o carte ce aprofunda oarecum ideea de feng shui./ vedeta noastra a omis sau poate nici nu stia de complexitatea subiectului:culori,lumini,forme,modele,spatii,simboluri,imagini,sunete,influenta,siguranta,protectie,toxicitate,electromagnetis morientare,etc.totul este fascinant!/ mi-am  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Forumul www.TheBans.com/forums s-a desfiintat. De ce oare ?
de nouadreapta la: 19/10/2004 17:59:00
buna la toata lumea/ sunt un fost membru al forumului celor din toronto www.thebans.com, stie cineva de ce s-a defiintat forumul atat de subit ?
2 comentarii
modifica
COADĂ DE LUP
de alex porc la: 19/10/2004 12:00:00
să te trezeşti într-o dimineaţă oarecare având crescută, la locul potrivit, o coadă de lup, iată un lucru la care nu m-am mai gândit până acum. dar nu ar mai fi o dimineaţă oarecare din moment ce ai avea o coadă. sau, ca să nu fiu prea dur, ar fi de preferat să nu-ţi apară dintr-odată, ci să-ţi crească mai întâi un mic ciot care, datorită unei bune alimentaţii, să crească şi să tot crească, până când la un moment dat va trebui să-ţi faci un orificiu special la pantaloni pentru coadă. asta ar fi evident doar prima fază, urmând ca încet-încet să-ţi crească păr de lup pe corp, să ţi se schimbe vocea până la a nu mai putea articula cuvinte, să î  ...continuare .
2 comentarii
modifica
necesitatea unei limbi internationale
de giocondel la: 19/10/2004 00:53:00
la un moment dat, franceza a fost o limba cu circulatie internationala si parea ca isi va pastra si chiar extinde influenta../ spaniola, limba germana sunt si ele limbi destul de raspandite, insa chinezii sunt multi si cu mari perspective economice.:):)/ au mai fost tendinte precum esperanto, dar nu prea a mers desi ideea este fascinanta/ momentan, limba engleza are o mare raspandire pe glob si pare sa cuprinda si cele mai indepartate colturi ale planetei/...va deveni engleza o limba internationala, universal acceptata si imbratisata,care va ajuta acest proces al globalizarii si al unificarii natinunilor???/ necesitatea unei astfel de limbi este clara, ar fi minunat ca nimeni sa nu s  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: