arhiva: 20/10/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pierdut identitate. Caut valori!
de cosmacpan la: 20/10/2004 21:52:00
(mi-am permis sa adopt acest titlu din dilema veche pentru ca imi suna bine). / intotdeauna mi-am dorit sa comunic si am crezut sau am stiut ca este cel mai important lucru pentru mine (ca om) si intotdeauna mi-am dorit sa fiu daca nu bun macar cel mai bun in arta si stiinta comunicarii (iar pentru asta veti vedea mai departe trebuie sa fiu…..un bun vanzator…. pentru ca insasi a comunica inseamna a vinde ceva: dorinte, idei, vise, idealuri, sentimente….sau daca nu vinzi atunci oferi)/ la inceput mi-a fost greu sa accept legatura dintre comunicare si vanzare, inteleg ca este greu sa vinzi fara sa comunici dar de ce nu pot comunica daca nu vand ceva iar concluzia a venit singura : « vanz  ...continuare .
6 comentarii
modifica
DEGETE VERZI
de alex porc la: 20/10/2004 12:06:00
mai întâi, chiar când s-a trezit din beţie, îl dureau mâinile şi picioarele, dar nu oricum, ci într-un hal cum nu i se mai întâmplase vreodată. ce să-i faci? riscurile meseriei. asta îi trecea prin cap la ora aceea, nu mai ştiu exact care. În timp ce se spăla pe faţă, observă un lucru destul de ciudat, dar nu foarte important. deocamdată. degetele mâinilor începuseră să capete o culoare verzuliu-gălbuie, ceea ce îl cam puse pe gânduri. / din cauza asta s-a şi tăiat în timp ce se bărbierea. Înjură scurt, nu în gând. de ce i se întâmpla tocmai lui? nu ştiu. În timp ce mânca salată de boeuf cu măsline, se uită din nou la degetele de la mâini, total nei  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Conversatie despre scufundari in Marea Neagra si alte destinatii
de scubadiver.ro la: 20/10/2004 01:49:00
esti pasionat de inot si de mare in general? iti place sa te scufunzi si sa inoti sub apa? atunci scuba diving este pentru tine! scufundarile iti ofera sansa descoperirii unui intreg univers nou, al pestilor, al lacurilor si al florei si faunei marine./ pentru a practica scuba diving pentru prima data intai trebuie sa iti gasesti un instructor. acesta, iti va explica in ce consta echipamentul de scufundare si cum se foloseste. primele tale lectii vor fi teoretice. vei invata principiile fizicii ce guverneaza lumea subacvatica. in urmatoarele lectii vor fi practice, scufundari in mare sau in bazin. asculta cu mare atentie toate indicatiile, si invata semnalele de comunicare sub apa, acestea  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Calatorii in Egipt
de scubadiver.ro la: 20/10/2004 01:35:00
va recomand calatoriile in egipt la marea rosie./ in marsa alam este cel mai frumos. poti sa faci scuba diving si alte lucruri minunate cum ar fi fotografie subacvatica./ / ---------------------/ "man has responsiblity, not power." http://www.scubadiver.ro
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: