arhiva: 21/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Continuu
de Cristian Fara la: 21/10/2004 21:36:00
Şi umbrele cerului înaintau/ peste nepăsarea copacilor/ tropotind a înserare/ râul curgea răsucit/ Între cele două vârste ale pietrei:/ stânca de o parte, nisipul de cealaltă/ un colţ de zăpadă neîncepută/ Împerecheat cu trupul bătrân al punţii/ oprea trecerea desculţă a gândurilor/ doar cărarea pierdută în spatele nostru/ Şerpuia înainte minţindu-ne/ că ziua e încă mai lungă/ priveam zborul încrucişat al păsărilor/ tăind aripa uriaşă şi moale a vântului/ care nu venea, atunci, de niciunde/ fără să ne întrebăm de ce/ trăiam împreună acelaşi vis/ ascunşi în globul aceleiaşi secunde/ legaţi de cuvintele repetate/ ale ultimului v  ...continuare .
3 comentarii
modifica
scopul vietii
de the thing la: 21/10/2004 18:43:00
oare care este scopul vietii?/ mam intrebat asta de la varsta de 5 ani/ ma gandesc daca as fi ateu oare care ar fi scopul vietii / caci macar daca cred in dumnezeu stiu ca o sa ajung undeva cand o sa mor/ mam gandit: chiar daca klas ceva in urma nu va fi pt totdeauna/ oricum nici cei ce vor interactiona ce ce las eu in urma nu vor trai pt totdeauna/ asa ca daca stiti scopul vietii ajutatima
5 comentarii
modifica
Mutarea
de Cristinadina la: 21/10/2004 16:45:00
salut !... o povestire, ca de obicei, adevarata../ roxana statea in casa verisoarei ei din franta...care verisoara trebuia sa vina de paste acasa. dar a venit mai devreme, neanuntata... si cum vecina roxana tocmai zugravea casa, iti dai seama ce dezastru era acolo... asa ca - adunare generala, la curatenie: eu, simona, sora roxanei, roxana si alexandru -trupa toata, ce mai.../ ajung eu pe seara, pe la ora 7. vad pe cineva care batea covorul, dezmadajduit si necrezand ca va mai termina vreodata... era vecinul alex, care trebuia sa bata covorul "atat de bine, incat sa nu mai trebuiasca sa mai dau cu aspiratorul" -dupa cum ii zisese roxana. ajung la fete - imi iau echipamentul de curatenie si ne  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sa mori in Romania, azi
de Dinu Lazar la: 21/10/2004 11:49:00
citeam zilele acestea ca un nou studiu arata ca in ro coruptia e mare, foarte mare, cea mai mare din europa./ sigur, ne gindim uneori ca nu e dracu` chiar asa de negru, dar... daca analizez ce am trait eu in ultimele zile, sfirsesc prin a fi convins ca situatia este de fapt mult mai grava./ am avut o matusa care s-a imbolnavit, si dupa o scurta suferinta la spital, a murit./ spitalul, unul dintre cele mai importante din bucuresti; noroc ca aveam un coleg de liceu care lucra acolo si mi-a mai deschis niste porti si m-a mai scutit de o cheltuiala, doua./ din cele multe care sunt./ mincarea la spital, jale mare. du-te si cumpara mincare. ca sa intri in spital, cerberii trebuie unsi; nu mult, zec  ...continuare .
21 comentarii
modifica
În căutarea florilor purpurii
de Cristian Fara la: 21/10/2004 11:13:00
iubirea s-a ridicat sprijinindu-se pe umărul meu, batrână. ne cunoşteam de copii. am alergat împreună peste câmpiile albastre ale viselor, căutând florile purpurii ale înţelegerii… am adormit împreună pe linia orizontului, departe, jumătate în cer jumătare pe pământ. când i-au crescut aripile am înmărmurit - îmi părea hidoasă, o dureau, i-am sărutat rădacinile însângerii ale aripilor, gustând fără să vreau sângele ei amărui. / a trecut un timp fără să ne privim, plângeam pe atunci fără să ştim de ce. În fiecare dimineaţă culegeam cristalele sărate de la rădăcina ochilor şi le semănam în câmpiile albastre ale viselor - copii ce eram: floril  ...continuare .
4 comentarii
modifica
DESPRE ÎNGROZITOAREA DISPARIŢIE A MULTÎNDRĂGITEI POPULAŢII MIAO
de alex porc la: 21/10/2004 10:35:00
populaţia miao a apărut cam pe la începutul mileniului de dinaintea venirii lui cristos, în sud-vestul chinei. bineînţeles era după apariţia limbajului articulat cu uimitoarea lui unitate în diversitate, şi bineînţeles băştinaşii erau tot gălbejiţi. nu e deloc greu să ne imaginăm mica dramă psihologică petrecută în sufletele bieţilor oameni odată cu apariţia primelor loji masonice cu lozinca lor, binecunoscută acum: „unitate în diversitate". ceva în genul: „doamne, nu se poate una ca asta! păi asta înseamnă... că noi am fost dintotdeauna francmasoni! jesus christ!" raţionamentul e greşit, evident, dar milioanele de drame personale s-au produs şi nu mai  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Observatorul presei - tichie de margaritar
de pegassus la: 21/10/2004 01:56:00
observatorul presei 2: document de pozitie fata de masurile propuse de guvernul romaniei pentru imbunatatirea starii libertatii presei / / in urma sedintei de guvern din 14 octombrie 2004, a fost aprobat memorandumul privind "planul de actiune privind unele masuri imediate rezultate din analiza raportului periodic al comisiei europene, 2004". printre masurile pe termen scurt se numara si "constituirea unui organism de monitorizare a domeniului libertatii presei si conditiei jurnalistului în românia, fie prin forma observatorului libertatii presei, fie prin forma consiliului national pentru mass-media." in acest scop, seful cancelariei primului ministru a lansat pentru marti 19 octombrie 2  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...