arhiva: 22/10/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu da spaga! - concurs de eseuri si concurs de afise
de pegassus la: 22/10/2004 21:51:00
nu da spaga! - concurs de eseuri si concurs de afise/ / ti se intimpla sa platesti de doua sau mai multe ori acelasi serviciu pe care il ceri de la autoritati? lumea vorbeste deseori in jurul tau despre coruptie? ai senzatia ca e ceva normal? cei care primesc bani de la tine se comporta ca si cum asa ar fi normal? merita sa afli un lucru: coruptia mica este o cheltuiala dubla, neoficiala, pentru a beneficia de bunuri si servicii deja platite din taxe si impozite sau pentru drepturi deja castigate!/ daca ai intre 15 si 25 ani, sau chiar mai mult, si esti impotriva spagilor, initiatorii campaniei te invita sa scrii un eseu sau sa faci un afis pe tema nu da spaga!/ http://www.europe.org.ro/e  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cum şi cu cine ne alegem?
de Anca Tudor la: 22/10/2004 14:53:00
n-am obişnuinţa de a face propuneri pentru discuţii, aşa că sper să-mi iertaţi stângăciile. deşi cred că mulţi sunteţi deja plictisiţi de bâlciul politic televizat al perioadei pre-electorale, voiam să vă propun o temă de discuţie, pe baza unor informaţii ce mi se par grave şi pe care am simţit nevoia să le împărtăşesc unor oameni mai degrabă neangajaţi politic. am aflat că, la alegerile din noiembrie, nu vor mai exista, cel puţin aici, la galaţi, observatori lado. poate părea puţin important, dar mie una, cel puţin, mi s-a părut esenţial motivul acestei dispariţii din peisajul secţiilor de votare. se pare că nimeni nu mai vrea să facă voluntariat şi  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Semnez offline
de Emma Brad la: 22/10/2004 12:51:00
azi chef sa plang nu am si nici cuvinte/ au interdictie-n gatlej/ si cataracta sub pleoapele zbarcite/ din ganduri am pastrat doar o idee/ inchise-n sarcofhagii restul;/ caci chef sa le hranesc nu am si...sunt atee!/ din mine am pastrat doar o fasie/ cat sa-mi acopere ideea/ de restul m-am dezis caci...vorba ceea!/ si-au mai ramas doar nascociri, pareri/ cand eu de mine fost-am exilat/ sa nu va mire,s-a mai intamplat!/ dar iata! facutu-m-am strigoi/ am iz de moarte/ dar singur nu-mi prieste si vreau doi!/ haladuind haihui prin cripte, sarcofhagii/ voi astepta straine sa imi aduci omagii/ semnez offline tot yo!
2 comentarii
modifica
Moda (epigrama)
de Emma Brad la: 22/10/2004 12:46:00
azi barbatii poarta plete/ nu-i deosebesti de fete/ isi confunda sex (ele)/ folosindu-si fes (ele).
comenteaza!
modifica
Ma iarta iubito! Si-l iarta!
de Emma Brad la: 22/10/2004 12:44:00
ochii iubito, iti scapara scantei/ se zbat in dispret prin jarul aprins/ se-ntampla acum chiar daca nu vrei/ e real cosmarul ce parea doar un vis/ in palmele umezi iubirea o port/ cand spaima de-acum ne-mpresoara/ te privesc nauc caci sunt dobitoc/ am lasat iubirea sa moara/ cu minti pierdute ratacesc si vreau/ cuvinte sa-mbin sa cer iertare/ umbrindu-mi ochii ce parca ardeau/ fiecare petala de floare!/ il mustra usor, fiind manioasa/ il mangaie bland cu buze cersind/ sarutul ce-o mistuie, si lasa,/ isi zise, gresi-vor si altii iubind!/
comenteaza!
modifica
30.000.000 euro despagubiri pentru rege. No comment.
de SB_one la: 22/10/2004 12:34:00
[30.000.000 euro despagubiri pentru rege] / / / gabriela palade, cristian oprea/ vineri, 22 octombrie 2004/ la final de mandat, guvernul propune, printr-un proiect de lege aprobat asearã, despãgubiri de 30 de milioane de euro cãtre regele mihai pentru castelele peles, pelisor si alte imobile de la sinaia care rãmîn în patrimoniul statului. una dintre vilele de la sinaia îi va fi restituitã în naturã. “reparatia moralã”, cum o numeste guvernul, vine la mai bine de trei ani de cînd fostul suveran a cerut restituirea în naturã a imobilelor / http://www.expres.ro/topstory/?news_id=169603/
41 comentarii
modifica
Inventatorul tancului a fost un mecanic de origine romana
de Pasagerul la: 22/10/2004 12:14:00
la inceputul secolului xx, romanii plecati peste hotare aveau cu totul alte preocupari decat cei care, acum, fac imagine proasta tarii. printre ei s-a numarat si jean calcianu, un tanar mecanic care, plecat sa munceasca la paunde celris, a ajuns sa elaboreze planurile unei masini de razboi. care avea sa devina celebrul tanc./ textul intreg la/ http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=7700&s=5&ss=-1
comenteaza!
modifica
Harta Creatorului
de Pasagerul la: 22/10/2004 11:33:00
preluat de pe intelinews:/ http://www.intelinews.ro/index.php?z=citeste-stire&id=423/ / profesorul alexandr chuvyrov, doctor in stiinte fizice si matematice la universitatea de stat a baskiriei (republica rusa din sudul muntilor ural), a decis sa cerceteze, impreuna cu studentul sau chinez huan hun, ipoteza unei posibile migratii stravechi, a chinezilor, in siberia si in ural. o expeditie in baskiria le-a adus si confirmarea mult-dorita: inscriptii rupestre intr-o limba chineza veche, care vorbeau in special despre comert, casatorii si decese./ dar, in arhivele guvernatorului general din ufa (capitala republicii) au gasit si consemnari datand din sec. 18, despre circa 200 de placi albe, a  ...continuare .
6 comentarii
modifica
EU, EA, CÂINELE ŞI UN NECUNOSCUT
de alex porc la: 22/10/2004 10:56:00
m-am trezit devreme duminică dimineaţa, chiar dacă fusesem cam obosit, din cauza consumării a prea multor băuturi alcoolice, când m-am culcat. am mai zăcut puţin întins pe spate, cu ochii aţintiţi înspre tavan, înspre candelabru mai exact, încercând să-l conving să mi se prăbuşească în cap. nu am reuşit, din cauza oboselii, iar în plus multe îmi treceau prin minte în pofida letargiei acute care mă mângâia. chiar am mai adormit puţin şi am visat că o sărutam, nu ştiu cine era, ştiu doar că o sărutam. când o sărutam mai cu foc, m-am trezit, ocazie cu care am observat că într-adevăr mă săruta cineva pe gură; era un câine, câinele meu, dar cred că ar  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...