arhiva: 24/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
VOTEAZA!
de Cristian C. FRANCU la: 24/10/2004 20:50:00
http://www.voteaza.org/ / la 28 noiembrie 2004 cetăţenii români îşi pot exercita dreptul de a-i vota pe cei care vor conduce românia în următorii ani; aceşti ani sunt hotărâtori pentru intrarea în uniunea europeană./ În acelaşi an 2004 aproximativ 10% din români se află, conform ultimelor estimări, peste hotare, cei mai mulţi la muncă sau la studii. ei reprezintă mai mult de 10% din cei cu drept de vot./ dacă citeşti această pagină probabil faci parte dintre aceşti români./ votul tău contează enorm. În 28 noiembrie arată că îţi pasă de destinul politic al ţării tale !/ / si daca te intereseaza pentru tine sau pentru prietenii tai o calatori  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Miturile esentiale
de regius la: 24/10/2004 12:28:00
de sergiu someşan/ „după cum spuneau vechii greci, încă de acum două mii de ani, nu gladiatorii, histrionii şi curtezanele vor rămâne în amintirea oamenilor peste veacuri, ci poeţii, gânditorii şi filozofii. Şi totuşi, dacă privim în jurul nostru vedem că tentaţia clipei este atât de mare, încât nimeni nu pare să dorească a-i rămâne numele în amintirea urmaşilor. toată lumea vrea să trăiască clipa! luaţi la întâmplare câţiva tineri pe stradă şi întrebaţi-i ce aspiraţii au. cei mai mulţi ar dori să devină fotbalişti, cântăreţi – eventual de manele –, iar fetele, toate fără nici o ex  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mamaliga "automata" la microwave
de MMM la: 24/10/2004 00:32:00
ma bazez pe o putere de microwave de 1000w. timpul se poate modifica ca sa acomodeze o putere mai mica sau mai mare./ retzeta este incredibil de simpla si practica cu rezultate garantate./ - luatzi un vas de yena sau orice vas care e bun de microwave./ - punetzi malaiul si apa (nu e nevoie sa amestecatzi !). o sa va ingrozitzi de aspectul apos al mestecului dar asa trebuie sa fie. nu mai adugatzi malai ! avetzi va rog incredere./ - punetzi pe 10 minute la puterea maxima vasul partzial acoperit/ - dupa 8 minute oprizti si amestecatzi contzinutul bine odata./ - mai punetzi pe inca 2 minute./ - oprizti microwave-ul si lasatzi sa stea totul inca 8- 10 minute. (adaugatzi aici dava doritzi ingr  ...continuare .
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...