arhiva: 26/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cu viata mea
de lupy la: 26/10/2004 23:22:00
ti-e ochiul rece ca o frunza moarta/ si-n mana-ti curge zborul meu/ si-as vrea sa te cred cand imi canti/ ca e aproape paradisul/ diferita esti/ de-a mea reflectie in tine/ si te stiu far` de acoperis pierduta-n ploi/ si-as vrea sa te pot vedea / cum iti intorci clipele-n tine/ si cum iti vor zbura deziluziile peste pleoaple/ te plangi prea mult de tine/ si de mine-n tine/ si-n fata-ti arunca lumea zambete deocheate/ si-as vrea sa cred tot ce-mi spui despre paradis/ dar stiu si-acum ca e dincolo de departe/ si ca tu n-ai stiut niciodata nimic despre toate astea
comenteaza!
modifica
I'm back????Is it me???
de Little Eagle la: 26/10/2004 22:52:00
my dear ones,/ precum phoenix ma renasc din propria-mi cenusa..../ tin in primul rand sa multumesc din suflet celor ce mi-au trimis mesaje personale si am sa incerc pe cat se poate de repede sa va raspund.ati fost si sunteti f. draguti cu omul care a fost iar la un pas de moarte.../ but i'm a die hard!!/ initial sa spun cinstit,am trecut prin niste luni cam dure pt. sanatatea mea si am refuzat sa mai vorbesc cu nimeni si sa particip la cafenea,sa ma retrag,dar la vita e bella,pot s-o las de capul ei?ori pe marilyn?/ mi-am dat seama de egoismul meu si azi sunt cu 360*schimbat.sunt in adevar o persoana dificila,inainte vreme si mai rau./ unii(ca mine)invata lectiile vietii mai greu fiind  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Este cineva din Nice, Franta pe aici??
de georgeandrei la: 26/10/2004 20:17:00
numele meu este george andrei. sunt venit la nice de aproape 2 luni ca student la facultatea de drept din acest oras. ceea ce m-a uimit cel mai mult este ca nu am prea gasit compatrioti, nici la scoala, si nici airea pe strazi, asa ca am incercat si acest demers in ideea de a schimba cateva cuvinte cu mai vechii romani de la nice..astept eventualele mesaje la georgeandrei@hotmail.com sau la geoandrei@yahoo.com ( de preferat ultima adresa).
1 comentariu
modifica
Despre prostitutie
de carapiscum la: 26/10/2004 12:31:00
zilele trecute am intalnit in calea mea o fiinta deplorabila, imbatranita, mizerabila, stearsa, aproape o epava umana- o femeie care practica prostitutia. de cand, eu unul nu stiu, dar parca o face de cand lumea. m-am uitat lung la ea si mi-a inspirat mila, amestecata cu un fel de parere de rau pt. ea. m-am oprit nitel in cale, desi era ziua in amiaza mare, si cu toata rusinea pe care am simtit-o in obraji revarsandu-se ca un foc, am intrebat-o: "why you doing this?". la care ea, ezitand pret de o clipa, mi-a raspuns cu toata sinceritatea de care putea da dovada (cel putin asa am simtit eu)- zambind fortat, parca dintr-o alta lume: "for money!" (si mi-a aratat cu mana ca si cum i-ar fi numara  ...continuare .
17 comentarii
modifica
ori?
de little bird la: 26/10/2004 09:32:00
inimă albă de copil/ balsamul tău alină.../ spirit neîngrădit, agil/ tu nu ai nici o vină.../ Ţi-a venit vremea să creşti/ Şi să vezi lumea neagră;/ a tale aripi îngereşti/ Încep uşor să cadă./ de ce tu rătăceşti acum/ umbrit de greaua ceaţă?/ de ce-ai pornit pe acest drum/ ce inima-ţi îngheaţă?/ de ce nu plângi ca să îngropi/ durerea ce te-apasă?/ ochii tăi vor să curgă-n stropi,/ mândria ta nu-i lasă;/ te arde cu un foc mocnit,/ iar sufletul tău mare/ e de cenusă-acoperit/ Şi-ncet, încet dispare./ mândrie, cine te-a sădit/ În inima curată?/ căci neudat-ai răsărit/ Şi ai umplut-o toată;/ oricât ţi-aş spune să nu ţii/ În tine  ...continuare .
comenteaza!
modifica
FIARA VINE MÂNCÂND
de alex porc la: 26/10/2004 09:20:00
arnold layne era cel mai mare vânător specializat în mistreţi dintre câţi mai erau în viaţă în anul de graţie 1483, după cum chiar el însuşi de fiecare dată când avea prilejul să se laude, spunea. adică aproape ori de câte ori deschidea gura pentru a slobozi din gâtlejul lui uscat un fel de sunete articulate; din păcate el credea că vorbeşte. Într-o zi se hotărî să meargă să vâneze mistreţul cu colţi de platină şi cu coada în furculiţă (de fapt asta voia el să facă după ce l-ar fi omorât şi după ce i-ar fi prăjit coada), mistreţ care era vestit până peste mări şi ţări, în trinidad tobago. zis şi făcut. iată-l deci pe eroul nostru mergând  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: