arhiva: 27/10/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Obezitatea la americani
de aedot la: 27/10/2004 18:36:00
daca vizitati america,este imposibil sa nu observati numarul exagerat al persoanelor obeze din aceasta tara.statele unite ocupa locul 1 in acest domeniu,la o distanta foarte mare de urmatoarea tara din clasament.problema este ca nu numai adultii sunt obezi,ci si foarte multi copii de varste fragede./ in america,mancarea este foarte ieftina si foarte diversificata.aici poti sa gasesti aproape toate felurile de mancare existente pe glob.nu stiu daca aceasta este cauza pentru care din 5 persoane,cel putin 3 sunt supra-ponderati./ / un lucru stiu sigur: americani mananca mult...foarte mult.in aceasta tara,a manca la restaurant nu este un lux.din aceasta cauza,foarte multa lume mananca "in ora  ...continuare .
72 comentarii
modifica
Etretat-falezele de calcar
de desdemona la: 27/10/2004 12:37:00
de la rouen la coasta mării, drumul se avânta printre dealuri abrupte şi văi adânci. terenul e accidentat, toamna în curs, şi când mai stă ploaia se vede peste tot împrejur câte ceva ce-ţi fura un zâmbet. e frumoasă normandie, dar nu prea exotică pentru cei obişnuiţi cu peisaje din românia. aici clima e mai blânda cu iarba, ca în batrânul albion: plouă mult dar iarna nu prea îngheaţa şi vara nu arde soarele. apa de la nord (marea mânecii) şi cea de la sud (râul sena) aduc umezeală, pe când vântul (foarte rar obosit) încearcă s-o alunge. În combinaţia aceasta, toamna vine ca o încântare pentru ochiul iubitor de culoare. admir din goana maşinii covorul de i  ...continuare .
3 comentarii
modifica
LA CE BUN UN TITLU?
de alex porc la: 27/10/2004 12:08:00
m-am trezit într-o dimineaţă, după o noapte cu somn agitat şi, fără a sta prea mult pe gânduri, am mers pe terenul de atletism să alerg puţin. sau: „după o noapte cu somn agitat, o gânganie îngrozitoare se trezi transformată în autorul rândurilor de faţă", citând pseudocitatul lui cărtărescu din „metamorfoza" lui kafka. fiindcă tot veni vorba de cărtărescu..... adică nu, toate la timpul lor. da, am mers să alerg, căci eram încă sportiv, să zic aşa, mai exact eram în perioada de declin din punct de vedere sportiv, în sensul că rareori mai mergeam la o „mişcare”. iar în plus ţigara era ţigară şi băutura băutură, adică aveau un loc bine determi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Noiembrie
de Boghita la: 27/10/2004 07:17:00
noiembrie. e toamna totusi/ si frunzele cad din copaci pe-alei,/ a murit natura iarasi, / a mai trecut un an din viata ei./ noiembrie. ce luna amarata;/ o luna care se anunta grea, / e luna acelor ani aiurea / ce reprezinta, totusi, varsta mea./ noiembrie. ceasul a batut,/ e ziua-n care m-am nascut,/ si ce fericit as mai fi fost / daca-n viata as fi avut vreun rost./ noiembrie. o luna-aniversara;/ e luna mortii sau a fericirii?/ e o-ntrebare fara de raspunsuri/ si lasa frau liber gandirii./ as vrea sa mor odata pentru totdeauna,/ de fapt.... ce-as mai putea spera?/ o viata mai frumoasa sau mai trista?/ oricum nu se va mai realiza asa ceva./
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: