arhiva: 28/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Alegerile in USA
de Daniel Racovitan la: 28/10/2004 22:19:00
mai sunt cateva zile si cel mai puternic stat al lumii isi va alege conducatorul./ ce parere aveti despre modul in care s-a desfasurat ( si se desfasoara inca) campania electorala din state?
208 comentarii
modifica
Visele dor
de Cristian Fara la: 28/10/2004 21:30:00
visele dor / ( călătorie dinolo de noi, împreună )/ / / privea de câteva minute în gol peste valuri, singurul gând care plutea în derivă pe oceanul vârstei era această întâlnire… pe care o aştepta rezemat de peretele rece al falezei, construind peisajul. sunt prea bătrân pentru jocurile acestea… îşi spunea, dar era acolo aşteptând o necunoscută, repetându-i numele, după fiecare val. era bătrân? avea puţin peste 35 de ani… o siluetă lungă, puţin aplecat de spate, deşi se îndrepta uneori… părând băţos, mai curând o umbră, care privea cu un zâmbet uşor trecătorii… din ce în ce mai multe perechi…/ În următoarea clipă… îngheţa cu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Intâlnire 2005 în România
de Jimmy_Cecilia la: 28/10/2004 19:52:00
in principiu intre sfarsitul lui mai si sfârsitul lui iunie sunt toate intâlnirile intre fostii colegi de la scoala elementara, liceu si facultate.../ ai mei le fac in ultima sâmbata din mai si ultima sâmbata din iunie../ deci ar trebui sa stau o luna...ca in sfarsit am hotarat sa ma duc in vizita in ro la anul viitor, dupa cateva zeci de ani.../ mai sunt si alti forumisti care se vor duce la intalniri?/ ce-ar fi sa organizam ceva, cu cei care ne gasim prin regiune?/ eu am sa fiu prin timisoara, cluj, dar cu sediul la deva, insa o sa pot sa ma deplasez usor, ca doar ma duc in masina.../ care o sa fie in perioada asta in ro, in vacanta?/ apoi mai sunt si cei care locuiesc in ro...  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Hop si cutremurul...
de cesensare la: 28/10/2004 15:00:00
buna ziua tuturor!/ sa vi-o povestesc stroyul meu din noapte cu luna plina si eclipsa totală de...liniste/ eram acasa nerăbdător şi mă anunţă băiatul de la magazie că îmi trimite instrumentul de spălare automată./ pe la orele 20 îmi vine ‘strumentu./ pe la 21 vine băiatu' cu serviceul şi mi-o pune în funcţiune. nerăbdare mare nene...deci pun detergentu', halatu', cearceafu' şi tot ce era alb nespalat de la ultima ploaie..Îmi iau scaunelul şi mă prost_ornez in fata ei ca bou’ la ‘strumentu nou'. si ma uitam cum toarce tanti maşinuţa şi priveam cu drag la mânuţele mele astea două care erau de acum salvate...Şi cand pe la ora cutremurului, cu ceva clipe înaint  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cutremur! Cum reactionam?
de sanjuro la: 28/10/2004 13:12:00
azi-noapte in romania a avut loc un cutremur de 5,8 grade pe scara richter, in zona vrancea. la bucuresti s-a simtit din plin! ca unul care a mai trecut prin mai multe cutremure, inclusiv prin cel din '77, m-am trezit, dar nu am intrat in panica, pentru ca a fost un cutremur destul de puternic, dar nu major. / dimineata am primit prin e-mail un material interesant din partea unei persoane care face parte din stafful unei importante banci, mesaj care le-a fost prelucrat, si pe care vi-l trimit la randul meu, in ideea in care candva v-ar putea fi de folos:/ "cred ca toti ar fi interesati. informatii cu privire la salvarea in/ situatii critice de cutremur./ va rugam cititi si transmiteti mai  ...continuare .
6 comentarii
modifica
LICITAŢIA
de alex porc la: 28/10/2004 12:50:00
astăzi se licitează. nu, nu se joacă „şaişase" sau „cruce", aceste jocuri de cărţi cu denumiri cu duhoare atât de mistică, adică pardon, precis că se licitează în multe locuri şi la cărţi, fiindcă e un obicei foarte răspândit în cele mai diverse medii, mai des prin cârciumi, acela de a juca „şaişase", „cruce", sau alte jocuri de cărţi. astăzi se licitează lucruri serioase. nu vreau să destăinui obiectul (sau obiectele) licitaţiei, decât pe măsură ce va decurge, sub ochii noştri holbaţi, of course./ la casa de cultură din iaşi se ţine o licitaţie, şi anume licitaţia la care participăm şi noi. oamenii prezenţi în faţa casei de cultură tocma  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cutremur in Romania - M-AM INFORMAT!
de Mariana Ignatov la: 28/10/2004 11:40:00
conform datelor furnizate de institutul de fizica a pamantului, cutremurul resimtit in cursul serii de miercuri, 27 octombrie, la ora 23.34.50, a avut o magnitudine de 5,8 grade pe scara richter in zona epicentrala din vrancea, resimtindu-se in bucuresti cu o intensitate de 5,9-6 grade. cutremurul este din categoria celor de adancime, producandu-se la 95 de kilometri sub scoarta, si a fost resimtit in toata romania dar si in tarile vecine - bulgaria, republica moldova, turcia si ucraina. durata seismului a fost de 14 secunde. nu s-au inregistrat victime sau pagube materiale, singurele efecte constatate pana acum fiind cele asupra retelelor de telefonie mobila care au fost blocate un timp din  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: