arhiva: 30/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
E prea tarziu acum...
de Just la: 30/10/2004 22:52:00
e prea tarziu acum,/ am ales ,amandoi,un alt drum./ caile s-au separat ,/ unul de altul ne-am indepartat./ cand am stiut ce am de spus: am tacut./ cand am stiut de am de facut:am stat./ de ce?/ ma pot intoarce in trecut,/ sa iau tot ce mi-a apartinut?/ nu,/ e prea tarziu acum.
1 comentariu
modifica
Masina cu "Windows"?
de Pasagerul la: 30/10/2004 19:45:00
din jurnalul national/ cristian ionita / soft-ul si partile electronice reprezinta mai bine de 30% din pretul unui automobil nou, spun cei de la general motors. asta nu e nimic. ibm estimeaza ca, peste cinci ani, procentul va ajunge la 90%, iar microsoft se gandeste foarte serios sa-si instaleze sistemul de operare pe masini. / s-au facut deja un milion de comparatii glumete intre masini si windows. ei bine, cineva s-a hotarat sa ia aceasta problema in serios: microsoft face eforturi pentru a deveni si cel mai mare furnizor de software pentru producatorii de automobile. pentru asta va folosi o varianta a sistemului de operare windows ce (botezata windows automotive) capabila sa controlez  ...continuare .
2 comentarii
modifica
din neguri ...
de L0r3 la: 30/10/2004 18:11:00
rasar din neguri uitate/ iubiri imbracate in soapte , / din apele marii apar ,/ din neguri uitate rasar ./ se nasc din boabe de roua/ in serile cu luna noua ./ in luna iar se oglindesc/ si iar simt ca te iubesc ... /
2 comentarii
modifica
O lumanare pentru mama!
de Emma Brad la: 30/10/2004 17:34:00
vântul sufla puternic, agitându-se în toate părţile./ gerul pictase flori de cristal pe geamurile aburite în spatele cărora domnea o linişte cumplită./ femeia îngenunchease la marginea patului, sărutând mâna cadaverică a mamei./ bătrâna trecuse în lumea celor drepţi cu două zile în urmă, iar fiica ei o veghease./ nici o lumânare nu călăuzea drumul bătrânei în lumea de dincolo, iar până la pensie mai erau aproape două săptămâni./ victoriţa ştia că nu o va putea ascunde atâta amar de vreme. trebuia să ceară ajutorul vecinilor şi să anunţe autorităţile, dar înainte trebuia să aprindă o lumânare pentru mama./ se uită la ceas. era puţin trecut de o  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Frustrarea şi barometrul de mentalitate
de Adrian Ciubotaru la: 30/10/2004 13:02:00
s-a încetãţenit ideea comună că un om frustrat este un om incapabil. a califica pe cineva drept frustrat inseamnă a-l descalifica , iar cine este catalogat astfel nu mai poate legitima nici o idee, nici un impresie. această percepţie comună nu ascunde doar predilecţia pentru o modă culturală, ci poate constitui un semnal de recunoaştere a unei mentalităţi. cazurile evidenţiate in occident când copiii, apostrofaţi fizic de părinţi replicau precoce:' de ce mă bati, vrei sa ajung un frustrat?', ce vor deveni si la noi curente, semnificate in mod pertinent pot spune mai mult decât un simplu abuz sau un simplu alint infantil. o teorie (freudiană) care prin anumite mijloace d  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ce v-a inseninat ziua de azi?
de Cristinadina la: 30/10/2004 12:07:00
as vrea sa stiu ce anume poate insenina ziua unui om. chiar daca afara e frig si ploua, chiar daca stai cu chirie, chiar daca nu ai bani sa-ti petreci revelionul al paris, chiar daca esti departe de persoana iubita si prietenii au si ei problemele lor.../ eu nu am o zi senina, dar macar cred ca va fi o zi linistita.
43 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...