arhiva: 04/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Propunere
de carapiscum la: 04/10/2004 18:22:00
nu va ganditi la o propunere indecenta ca in celebrul film cu acelasi nume. mi-a venit o idee pe care o consider interesanta dar care in prealabil isi cere votul dv-stra aici pt. a putea insemna ceva- mai bine zis pt. a fi adusa la indeplinire. sunt bine venite orice sugestii. totodata supun atentiei admin-ului aceasta sugestie a mea cu increderea ca va fi inteleasa si sustinuta dpdv tehnic daca, ma repet, va avea ecou in inimile majoritatii. asadar despre ce este vorba?/ propun sa se infiinteze la cafeneaua.com un link mai aparte, un fel de "carte alba" a vizitatorilor si utilizatorilor in care fiecare sa se semneze si sa scrie cate ceva de suflet sau impresiile sale vis-a-vis de acest sit  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Marea Iubire / Marele Esec?
de camyb1981 la: 04/10/2004 15:40:00
marea iubire?! toti vorbim despre ea, dar probabil foarte putin au (am?) intilnit-o. eu am crezut ca am intilnit-o intr-o tabara studenteasca, am simtit ca din momentul ala nu mai pot fi aceeasi, nu stiu daca asta e un semn sau nu. la mine a fost marea iubire pseudo marele esec; ne-a despartit in aparenta distanta (el locuieste in alt stat), dar in realitate pasiunea lui pentru mine trebuie ca nu a fost la fel de mare ca a mea pentru el, pentru ca eu chiar am fost convinsa ca se poate. inca mai pastram legatura, dar in inima mea mea e un mare gol din clipa in care l-am simtit ca renunta... / spune-ti-mi si voi cum/daca a fost ?dupa ce-ti dai seama? cum stii ca e el/ea? marea iubire e intr-ade  ...continuare .
95 comentarii
modifica
Necesitatea dreptei
de ampop la: 04/10/2004 13:02:00
la aproape 15 ani de la revolutia/evenimentele din ’89 si la circa trei ani de o ipotetica aderare a româniei la uniunea europeana, spectrul politic românesc este total dezechilibrat, un adevarat anus împotriva naturii comparat cu democraţiile vechi europene. dupa plecarea lui stolojan, pnl-ul şi aşa insipid şi inodor şi-a pierdut total urma de dreapta, fiind atârnat la remorca unui partid social-democrat, pd-ul. tot social democrat se pretinde şi psd-ul, cu toată închistarea lui în metehne comuniste, colectiviste şi populiste. pur-ul adevărată aberaţie politologică, creat de aceiaşi băieţi cu ochii albaştri care supervizează şi primele două partide, se pretinde soc  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Intelijentza
de oita la: 04/10/2004 03:47:00
cind citesc texte romanesti, mi se pare ca romanii au un grad mai inalt de cunostintze de baza. sau mi se pare mie?
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...