arhiva: 06/10/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Floare de colţ
de alex porc la: 06/10/2004 18:59:00
mi-e dansul mai turbat ca misterul,/ mi-s tâmplele fierbinţi…/ stomacul meu luptă cu ulcerul/ gravid de spleen şi sfinţi./ sunt arhiplin, prin vene,/ de înţelesuri eterne./ ieri, azi şi mâine sunt contemporane/ în duoden, ad-hoc,/ ochii îmi sunt două sfere de foc/ albastru în orbite,/ plite de aragaz rotunjite./ picioarele îmi sunt dăunătoare pieptului,/ două degete ale dreptului/ împotriva mea s-au solidarizat,/ am şapte luni pe unghiile mâinilor/ şi zece pe cord împotriva găinilor;/ plus spleenă, ficat bombat, plămân cariat;/ rinichii, pavilioanele, scăriţa, abdomenul,/ totul, chiar şi himenul./ sufletul în schimb m-a cam/ lăsat cu ochii-n soare;/ cred că e  ...continuare .
2 comentarii
modifica
poftiti de luati 'raportul de tara' - de la Comisia Europeana
de pegassus la: 06/10/2004 15:38:00
poftiti de luati 'raportul de tara' - de la comisia europeana / 2004 regular report on romania’s progress towards accession - pe euroatlantic club: http://www.europe.org.ro/euroatlantic_club// coruptie, incalcarea libertatii presei, o justitie cish - dar si statutul de economie de piata functionala. enjoy...:>
1 comentariu
modifica
legat de masterat
de andrei79 la: 06/10/2004 14:22:00
cine poate sa-mi zica, daca am vreun adaos la salariu daca fac masterul?
5 comentarii
modifica
Leonard Cohen - un nou album
de mapopescu la: 06/10/2004 11:08:00
pe 25 (europa)/ 26 (america de nord) octombrie 2004 va fi lansat noul album leonard cohen - dear heather./ continutul acestui album precum si versurile se pot citi pe http://www.webheights.net/dearheather/songs.html/ (http://www.dearheather.com) sau pe mai cunoscutul http://www.leonardcohenfiles.com/dearheather.html ./ piesa on that day se poate asculta pe site-ul npr (http://www.npr.org/programs/asc/archives/lookahead_fall04/)./ /marius
5 comentarii
modifica
timpul
de AlexM la: 06/10/2004 07:37:00
exista o multime de notiuni pe care le folosim fara a constientiza in totalitate ce inseamna aceste notiuni. unele dintre ele sint chiar foarte dificil de definit desi sint folosite zilnic. m-am intrebat cum as definit timpul, ce definitie i-as da. candva m-am oprit la definitia desteapta din fizica ce spune ca timul este miscarea in spatiu. altcandva, intr-un candva mai tarziu decat primul candva, am citit ca din punct de vedere al fizicii timpul nu poate fi demonstrat, deci el nu exista prin prisma fizicii. si am ajuns iar la vechea problema de a incerca sa-i dau o definitie. am nevoie de ajutor aici? poate numai de pareri despre modul cum fiecare ar reusi sa defineasca notiunea de timp. de  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Cat timp acordati acestui forum"Cafeneaua.com"?
de DRACULA-i la: 06/10/2004 01:19:00
sunteti casatorit...sotia/sotul activeaza pe acest forum?/ daca da...va consultati in privinta comentariilor ,a subiectelor?/ daca nu...de ce ?/ care sunt factorii ce va determina sa activati pe acest forum? (dealtfel unul din cele mai deosebite dintre multe altele...este o parere personala.)
14 comentarii
modifica
Prima Facultate de Jazz din Romania si unica in Europa
de Pasagerul la: 06/10/2004 00:09:00
timisoara va avea prima facultate de jazz si muzica pop din romania. initiativa apartine muzicianului johnny bota, membru fondator al celebrului trio bega blues band, si fostului profesor tom smith, profesor de jazz la conservatorul din bucuresti. facultatea, romano-americana, va purta numele lui richard oschanitzky si va functiona in cadrul universitatii “tibiscus”, fiind totodata si prima institutie particulara de invatamint muzical din tara. “aceasta institutie va pregati muzicieni versatili, apti sa se produca in mai multe genuri de muzica, atit de necesare in contextul show business-ului actual. de ce aici? pentru ca timisoara se mindreste cu mari muzicieni de jazz, precum richard  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...