arhiva: 07/10/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CATEVA MOTIVE PENTRU CARE IUBIM FEMEILE de Mircea Cartarescu
de gazi la: 07/10/2004 15:41:00
iubim femeile pentru ca au sani rotunzi, cu gurguie / care se ridica prin bluza cand le e frig, pentru ca au / fundul mare si grasut, pentru ca au fete cu trasaturi / dulci ca ale copiilor, pentru ca au buze pline, dinti / decenti si limbi de care nu ti-e sila. pentru ca nu / miros a transpiratie sau a tutun prost si nu asuda pe / buza superioara. pentru ca le zambesc tuturor copiilor / mici care trec pe langa ele. pentru ca merg pe strada / drepte, cu capul sus, cu umerii trasi inapoi si nu / raspund privirii tale cand le fixezi ca un maniac. / pentru ca trec cu un curaj neasteptat peste toate / servitutile anatomiei lor delicate. pentru ca in pat / sunt indraznete si inventive nu din perver  ...continuare .
82 comentarii
modifica
Nu ma iubi!
de Silvia Van la: 07/10/2004 14:40:00
nelalocul lui este malul acesta de râu pe care cresc / fără ştire urzici şi petunii de-a valma. pândesc / în firide îmbâcsite de întuneric şopârle cu gura de aur / mirosind a otrăvuri florale. bifurcată, limba coseşte / bobocii de nufăr când scâncesc după lapte, / când se împiedică în lăbuţe, cand dorm cu luna în creştet / nelalocul lui e şi malul de la soare-răsare / dantelat de cicloane sângerand din palme răsucite la spate / viaţa, viaţa, clipocesc valuri izbind cu genunchii în zid / viaţa, nelalocul ei, înfăşurată ca delfinii în plase / cârpite artistic de pescari priceputi. / să nu mă iubeşti, să nu mă iubeşti, să nu mă iubeşti / nela  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Îndrăgostită, femeie
de Silvia Van la: 07/10/2004 13:54:00
dus-dus/ topesc mângâieri,/ cu palme însetate, spre umeri/ dus-întors,/ Încet, încet, spre genunchi./ sub ureche îi pulsează/ fântâni cântătoare./ aprig se varsă/ Înspumate vinuri în sânge./ pielea-ţi miroase a scoici,/ a coame de cai şi a mure./ cu peceţi o-ncrustează/ buzele calde,/ o scriu toată mărunt,/ rând cu rând,/ ca pe-un răvaş de iubire./ dus-dus/ Îmbrăţişaţi, ameţim/ absorbiţi unul într-altul/ ca-ntr-un cer rotitor/ cu marginea strânsă căuş./ dus-întors/ se strecoară - mătase/ apa luminii între trupuri/ ascult cu capul pe piept/ Şoapta somnului-val/ purtându-te lin/ la malul cuminte./ dus-dus/ Îndrăgostită femeie,/ Îţi sărut umbra  ...continuare .
2 comentarii
modifica
77% dintre tineri vor in UE ca sa paraseasca Romania
de Pasagerul la: 07/10/2004 02:44:00
in continuare puteti citi rezultatele unui sondaj efectuat de metro media transilvania si publicat de .din pacate ,nu se dau alte date deci nu putem sti cit de reprezentante sint rezultatele./ aspectele prezentate sint interesate si se refera la unele din subiectele care ii preocupa pe utilizatorii cafenelii./ acesta este articolul citat de revista presei on-line dupa "cotidianul": / cel mai de seama avantaj al integrarii in ue identificat de tinerii din romania este garantia ca, in sfarsit, vor putea calatori liber in toate celelalte tari europene, fara nici un fel de oprelisti, se arata in cel mai recent studiu asupra situatiei tineretului din romania, dat publicitatii, saptamana aceasta,  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: