arhiva: 08/10/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fotografii: Nice si Monaco
de Jimmy_Cecilia la: 08/10/2004 20:35:00
o calatorie virtuala pe coasta de azur :))/ poze facute in graba, fara prelucrare, fara pretentii.../ http://groups.msn.com/photosdevoyage/pictures
3 comentarii
modifica
Par balai
de AiaBeata la: 08/10/2004 16:34:00
par balai, incotro fuge?/ colo jos, in valea seaca/ unde florile se-neaca/ in amurgul zorilor./ colo jos, in valea mare/ la catuna cea din zare/ langa munti, peste a lor poale./ par balai cu chip de miere/ soarbe apa de izvor/ unde curge al meu dor/ in amurgul zorilor./ soarbe in palme apa clara/ apoi zburda ca o fiara/ precum dansul de vioara./ par balai, cosita deasa/ las' usor din piept sa-ti caza/ inima in a mea plasa/ in amurgul zorilor./ las' usor coama sa ascunda/ gatul gol si fata mandra/ de privirea mea flamanda./ par balai, rasuna-n codru/ glasul ei de porumbita/ cu suras de strengarita/ in amurgul zorilor./ glasul ei pe vesnicie/ tot preschiba-n veselie/ doar iubirea mea-n u  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Obligativitatea religiei in scoli - o masura nelegala?
de robbie la: 08/10/2004 15:16:00
in romania, ca de altfel si in majoritatea tarilor civilizate, libertatea de gandire si libertatea religioasa este garantata prin constitutie. cu toate astea, in scolile generale si licee studiul religiei are caracter obligatoriu. ce parere aveti despre acest lucru? este in mod clar o masura nelegala, dar este oare o masura etica? considerati acest lucru o violare a constiintei, o impunere fortata a unor idei care nu se potrivesc tuturora? sau este o greseala legislativa care ar trebui corectata?
383 comentarii
modifica
BUCĂŢELE DE RAHAT
de alex porc la: 08/10/2004 11:54:00
există pe pământul ăsta al nostru mai mult sau mai puţin împuţit oameni mai mult sau mai puţin ingenioşi cu idei şi obiceiuri mai mult sau mai puţin ciudate. despre un astfel de om cu un astfel de obicei vreau să vă vorbesc. mai exact, despre o femeie./ femeia despre care e vorba se numea (veţi vedea că am dreptate să folosesc imperfectul) doamna honorescu (sau poate era cu “g”?) clarvizia. prietenii (culmea!) îi spuneau clariţa. vârsta? circa 45 de ani. ocupaţia? obscură, la o firmă cel puţin aproape la fel de obscură, care se numea totuşi geeng. / starea civilă? divorţată, cu doi copii, două fete, ortansa şi mortansa, având vârstele cuprinse între 12 şi  ...continuare .
12 comentarii
modifica
repetatele mele crize existentiale..
de DONNA la: 08/10/2004 01:49:00
ce inseamna - mirarea din ochii unei gazele in fata tigrului?/ e intrebarea ce imi sta pe buze cand privesc copiii in parcul amenajat de primaria sectorului 2, 3, 4…/ societatea ma respinge senina, de fiecare data cand incerc sa o contactez personal…/ ma gadesc ca imi lipseste, poate – limbajul sunetelor incriptate pe foile-plata, la sfarsit de luna…sau de marte?/ initiez intalniri cu reprezentanti ai statului sau cu directorasi de firme private si imi amintesc mereu, de ce mi-a spus mie bunica despre ce inseamna cuvantul asta…privat…/ / ermetizate suflete alerga zilnic sa intrezareasca luminita de la capatul tunelului sau sa prinda un rand la coada la oua…/ si nici  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...