arhiva: 10/11/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce animal v-ati dori sa fiti?
de anisia la: 10/11/2004 22:21:00
daca ar fi sa alegeti, ce animal v-ar reprezenta cel mai bine? ce animal v-ati dori sa fiti?
105 comentarii
modifica
Identitate?!
de Gigi D la: 10/11/2004 17:25:00
eu, ce ating/ se ofileste.../ nici mucegaiul / nu-nfloreste!/ zilele trec/ sperantele renasc/ muguri de vis/ joc nedescris./
2 comentarii
modifica
Parerea mea
de iachy la: 10/11/2004 16:39:00
imi cerea insistent parerea. dar am refuzat politicos. la urma urmei era parerea mea .de ce sa i-o fi dat? in plus nu intelegeam la ce i-ar folosi. era doar o parere. desigur, parerea mea !/ a trecut apoi la amenintari:/ "vreau parerea ta ! daca nu.../ " poftim !" i-am aruncat-o eu furios. "sa vedem la ce iti foloseste "/ a luat-o de pe jos, a sters-o de praf, a inramat-o chiar,apoi si-a pus semnatura pe ea in coltul din dreapta si... a fost premiat pentru ea .
2 comentarii
modifica
NOAPTEA NUNŢII - cap. 2 al romanului "DOD"
de alex porc la: 10/11/2004 07:31:00
"now close your eyes/ and let me love you to death."/ (peter steele)/ ion şi maria. căsătoriţi. urmează transformarea fecioarei maria într-o femeie. doar că ion e cam beat, adică de ce să nu recunoaştem, e beat mort, din care cauză maria e cam speriată. mai exact, moartă de spaimă, adică însurăţeii sunt amândoi morţi, chiar dacă în diferite moduri. maria ştie ce trebuie să urmeze, dar i se cutremură carnea pe oase când se gândeşte că iubitul ei ion o să se culce cu ea beat fiind. e ea maria o nonconformistă, dar cărei fete i-ar plăcea ca primul bărbat cu care se culcă să fie plin de alcool? mai are însă un mic răgaz până la marele moment al deflorăr  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...