arhiva: 15/11/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Revin mereu la porti
de Radu Herjeu la: 15/11/2004 17:26:00
atunci cand imi plec simtirea/ in fata memoriei,/ se nasc monstri care-mi chinuie noptile./ abandonul drumurilor mele/ m-a dus in lumi atat de contorsionate/ incat legile trebuie citite/ de la capatul din urma./ ma obliga mereu/ tacerea din fata portilor/ sa revad sunetele trecutului meu./ uneori le recunosc/ si durerea revine ca un ecou/ intr-o pestera prea mare/ ce se umple mereu si mereu/ cu oameni care n-au putut fi./ alteori imi vine sa le simt/ dar uit de ce ma aflu acolo/ si lumina ma intoarce mereu,/ ca intr-un joc ranchiunos,/ la capatul dintai al drumului./ si din nou ma tarasc pana la porti/ ale caror praguri nu se lasa trecute./ sa renunt la drum?/ privesc mereu in urma/ si gases  ...continuare .
1 comentariu
modifica
doar din curiozitate...
de anisia la: 15/11/2004 16:40:00
cum se numeste persoana care va este cel mai aproape de suflet in acest moment? persoana pe care o iubiti cel mai tare?/ nu ma intereseaza relatia in care sunteti cu persoana respectiva, ci doar numele...atit!
14 comentarii
modifica
Par / Impar
de anisia la: 15/11/2004 12:20:00
exista aceasta traditie, superstitie, obicei ca atunci cand oferim flori sa fie intotdeauna un numar impar de flori pentru cei in viata si numar par de flori pentru cei decedati./ stie cineva de unde si de ce acest obicei? este doar o superstitie? are o explicatie? este asa cam peste tot in lume si daca da, de ce?
8 comentarii
modifica
Nu vreau sa ma intristez...
de aqua red la: 15/11/2004 11:35:00
probabil ca singura solutie e dragostea,si sunt sigura ca toti vrem sa citim mesaje faine si sa ne inchipuim ca persoana care le-a scris s-a gandit la noi... noi nu o sa ne cunoastem niciodata si totusi tot ce facem ne va face tristi.
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...