arhiva: 16/11/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aşteptînd un borcan cu miere
de Rvaan la: 16/11/2004 21:37:00
să aştepţi un borcan cu miere nu este un lucru ieşit din comun, dar asta nu-l deranja defel. aştepta ca orice om, bălăngănindu-se înainte şi înapoi, cînd pe un picior, cînd pe celălalt, cu mîinile în buzunar, cu părul în dezordine. În autogară nu mai era nimeni, în afară de o domnişoară urîtă înfofolită într-o pufoaică mare şi neagră, fumînd bărbăteşte, cu ţigara în colţul gurii. cei doi stăteau la distanţă unul de celălalt, ea lipită de un stîlp acoperit cu afişe, pe jumătate rupte, iar el lîngă maşină, privind ba în jos, ba la şoseaua care dispărea imediat după o casă maro, cu gardul stropit de sus pînă jos cu noroi. aştepta în li  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Retete aristocrate
de Belle la: 16/11/2004 19:07:00
"fefelinele" se-ntrec in a face schimb de retete, si alti utilizatori la randul lor au publicat retete interesante ....din pacate insa sunt imprastiate in mii de colturi ale cafenelei./ puteti sa le imprastiati in continuare, dar daca nu va suparti copiati-le si-aici (trancaneala o lasam pentru subiectele celalalte) caci e foarte greu sa cauti acul in carul cu fan, mai ales cand timpul nu-ti permite sa "rasfoiesti" printre sute de comentarii pentru a gasi reteta dorita/ personal voi culege tot ce se poate de la celelalte subiecte, si le voi adauga la aceasta conferinta, de indata ce va fi publicata de adimin/ multumesc, danke, thank you, merci, grazie, spasiva, tessekur ederim, gracias,  ...continuare .
155 comentarii
modifica
tragedia greaca
de friendly_andy la: 16/11/2004 16:48:00
salut! / avand in vedere ca trebuie sa citesc la literatura universala tragedii precum "medeea", de euripide, "orestia", de eschil, "oedip rege", de sofocle sau altele scrise de ei, m-am gandit ca ar fi un subiect bun. sunt interesata de parerile voastre despre tragedia greaca si daca ati citit. eu, cel putin, doar am inceput "medeea".
13 comentarii
modifica
MUZICA POEZIEI
de alex porc la: 16/11/2004 06:39:00
scurt şi cuprinzător, semenilor, sunt două părţi aproximativ „beligerante” implicate în istoria de faţă. ca să fie cât mai clar, o să le aducem în scenă mai întâi pe rând, urmând apoi să le încâlcim firele în aşa fel să nu le mai poată descurca nici măcar brânzeus./ prima parte, fără ureche muzicală performantă, e o fată care demult a devenit o legendă prin însăşi curgerea ei în clepsidra roşie a estului european. acum poate aţi vrea să o descriu, dar eu mă voi mărgini să vă spun doar că nu avea ochi albaştri. nu era frumoasă, era însăşi frumuseţea, tocmai de asta nu era genul care îţi provoacă prăbuşirea ochilor în gură şi contemp  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...