arhiva: 18/11/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aproximativ
de Alin Pop la: 18/11/2004 19:16:00
amândouă v-aţi apropiat/ ca două rânduri,/ unul de raze colorate/ şi unul de picături colorate/ sunt sigur că nuanţa mea asimptotică/ mă va ajuta să găsesc/ un epsilon binedispus/ ştii tu, plutitoareo,/ şi ea ar vrea câteodată să meargă pe jos!/ mă gândesc că dacă / selecţia naturală/ ar fi afectat mai mult florile,/ astăzi pe tulpini/ ar creşte pastile de extasy/ pe o scară de la zero la timp/ mi-aş plasa sufletul undeva/ între minus tu şi plus ea.../ dar aş face asta într-o duminică, aşa,/ cât să nu se supere nimeni
1 comentariu
modifica
Regăsire
de Alin Pop la: 18/11/2004 19:14:00
prezenţa ta la fereastra vieţii/ imi aruncă umbre/ pe fundalul visului./ atât cât să mă simt/ bântuit de frumuseţe./ am putut să te disting/ numai când însetatat/ am închis ochii de dinafară/ ca să pot curge/ la piciorul timpului./ atunci am privit în soare/ şi i-am găsit o frunză,/ am privit abisul/ şi i-am sesizat tremurul,/ am primit mâna ta/ lanţ către o nouă tristeţe.
comenteaza!
modifica
Nu trageţi în caii verzi!!
de adara la: 18/11/2004 17:53:00
azi mi-a încolţit un cal verde/ cu frîul de foc - hait, ce noroc!!!/ m-am gîndit - genial!!/ să opresc timpul în loc şi apoi,/ aşa somnoros şi molcom,/ să îl închid temporar într-un balon,/ urmînd să profit de pana de timp/ şi din cîteva beţe de chibrit/ puse cap la cap cu migală/ să-mi încropesc jumătatea ideală./ pînă aici – uşor de făcut –/ dar…hei, hei/ brusc m-a lovit criza de idei;/ degeaba oprisem timpul în loc,/ al meu ideal nu progresa deloc/ deşi băusem şi o cafea amară/ deh! imaginaţia era la o ţigară/ se distra pesemne foarte bine/ aproape că mi se făcuse ruşine/ de indecizia mea crasă/ cu aspect de lehamite pur  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Singuratate
de Tofan Ana Isabella la: 18/11/2004 15:37:00
singuratate. ..uneori o alinare dupa ce te-ai desprins de noianul de zgomote ale vietii de zi cu zi.abisuri se casca inainte-ti gata sa te inghita la fiecare miscare gresita . urcusuri si coborasuri din care trebuie sa iesi tare ca stanca si neclintit. insa nu e asa. de cele mai multe ori te doboara valul. si parca totusi cele mai multe sunt coborasurile. exista oameni –zgomote si oameni –liniste . si eu sunt un om liniste si voi fi mereu.simt cum intreaga mea structura interioara se schimba, cum ajung si eu acel om-masina dispretuit de mine inainte. oare ce resort determina aceasta schimbare? ce ne facem sa ne schimbam atat de mult incat sa nu ne mai recunoastem .uneori, ma uit in ogl  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Reincarnarea sufletului si suflete surori
de samadhi la: 18/11/2004 15:25:00
sufletul este un continuum, o pura energie luminoasa, esenta vietii... aceasta din urma ia forma intr-o reincarnare masculina sau una feminina,insa poti trece la fel de bine in rangul animalelor,al pasarilor, si asa mai departe...rolurile se pot schimba de la o viata la alta.si totusi, ce se invata din toate astea? nimic.sau prea putin incat majoritatea o incep iar de la inceput, o noua viata, si inca una... depinde de tine daca tu doresti sa opresti roata vietii!/ unii pur si simplu isi amintesc intamplari traite in alte vieti, acestea se numesc deja-vu. altii gasesc in drumul vietii, suflete surori. tema mea de discutie ar fi reincarnarea sufletului si suflete surori, o tema captivanta si p  ...continuare .
125 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: