arhiva: 02/11/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce vor femeile?
de sadOne la: 02/11/2004 23:37:00
poate pentru unii pare un lucru deja stiut (spuneti-mi si mie), poate altii nu stiu, nu vor sa stie si nu vor afla niciodata, dar pentru mine aceasta este o "enigma" care m-as bucura daca ar fi partial descifrata. asa ca intrebarea mea este in primul rand pentru doamnele/domnisoarele ce vor sa-si destainuie putin din misterul ce le va inconjura mereu: ce vor femeile (de la barbati) ? si nu ma intereseaza "femeile" toate (ca un grup) ci specific, ce vreti d-voastra ana? veronica? diana? astept ca oricine vrea sa arunce un chibrit aprins in aceasta bezna, ce nu-mi permite sa descifrez natura voastra angelica, sa o faca. <br>"ana", vrei ca partenerul tau sa te completeze? sa tinda  ...continuare .
55 comentarii
modifica
Mesaj din si catre diaspora: "Mergi la vot!"
de Juby la: 02/11/2004 23:37:00
webmasterii celor mai importante site-uri ale comunitatilor românesti din diaspora au initiat o campanie de sensibilizare civica si de informare a cetatenilor români care locuiesc in strainatate, chemandu-i pe acestia sa isi exprime voturile in cadrul alegerilor generale din noiembrie 2004. pentru ca rezultatul acestor alegeri va fi determinant pentru viitorul româniei si pentru ca fiecare vot conteaza./ scopul campaniei este de a determina cetatenii români care locuiesc in strainatate sa mearga la vot si de a-i informa pe acestia unde pot vota în tara în care locuiesc. / site-ul central al campaniei se afla la adresa www.voteaza.org. de pe el se vor putea accesa toate site-urile pa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
RadioChat la LiterNet - Sa vorbim despre literatura
de Juby la: 02/11/2004 23:29:00
www.liternet.ro dacă doriţi să vă faceţi vocile auzite, dacă doriţi să ne vorbiţi sau să ne povestiţi câte ceva legat de pasiunea noastră comună - literatura de bună calitate, vă putem contacta pentru o scurtă înregistrare telefonică. dacă doriţi să invităm în studioul radio românia international un anume scriitor, cu care să vă punem în legătură, e de-ajuns să ne scrieţi. / să vorbim despre literatură. să vorbim despre www.liternet.ro. să vorbim despre valoare. la 1 noiembrie, liternet împlineşte trei ani. cu această ocazie vom dedica emisiunea radio liternet de duminică, 14 noiembrie, aniversării noastre./ scrieţi la adresa ademirgian@liternet.r  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ce-as vrea....?
de alina_kozaci toma la: 02/11/2004 18:50:00
as vrea....as vrea sa fiu copac/ s-as vrea sa cresc langa fereastra ta/ te-as auzii si-n voie te-as privii/ intreaga zi.../ as inflorii si iarna sa te bucur/ spre toamna m-as juca zvarlindu-ti mere/ si frunze ruginii si rosii prin odaie/ cu-a ramurilor tanara putere/ te-as apara obloanele de ploaie/ si cine stie,poate intr-o seara de vara/ cand va fi si luna/ va trece prin gradina o zana buna/ facandu-ma femeie sa fiu iara/ s-atuncea sprijinindu-mi de pervaz genungiul/ plin de apa si de pamant/ cu parul inca doldora de vant/ eu te-as sarii in casa senina / uitand de-atata vreme sa vorbesc/ te-as saruta ca sa-ntelegii cat te iubesc/
4 comentarii
modifica
Cum si in ce fel definiti lasitatea?
de Little Eagle la: 02/11/2004 18:10:00
o serie de intrebari urmeaza la care gandesc ,ca au o relatie cu sentimentul de lasitate si cel putin mie imi reflecta acest termen ce este una din marile expresii umane./ deci cum ati defini lasitatea?/ de cate ori ati dat inapoi neintervenind la o injustitie deoarece ati fi avut de-a face cu o persoana agresiva sau o grupare social-politica de represiuni de teroare sau gandul la o tortura fizica?/ ati lua apararea celui mai slab,ori celor dragi din familia imediata(sot/sotie de ex.)riscandu-va viata pt. ei sau ati da inapoi de la actiune chiar fiind dreptatea de partea dvs sau a lor?/ ce rol joaca constiinta in tine cand esti pus/a sa iei decizii importante ce au nevoie de extrema c  ...continuare .
10 comentarii
modifica
..dar o intalnire in Olanda, in 2005?
de sanjuro la: 02/11/2004 12:27:00
in vara lui 2005 de la jumatatea lui august, ma voi afla in vacanta in olanda acolo, in localitatea yerseke, de regula in ultima sambata din august, se desfasoara festivalul scoicilor, unde turisti din intreaga lume, amatori de scoici, (gratis!), se strang pentru a petrece impreuna. se improvizeaza mese lungi, la care se mananca si se bea pe saturate, iar fel de fel de formatii si orchestre, (de la fanfara la rock) se produc pe estrade, si ele improvizate. este o atmosfera super! am vazut bikeri sositi din usa si canada, punk-isti din anglia, rockeri, budisti imbracati in portocaliu, etc./ pentru cei care sunt prin europa, si nu numai, ar fi un bun prilej de intalnire!
21 comentarii
modifica
NE ÎNVAŢĂ LUCRURILE
de alex porc la: 02/11/2004 05:56:00
(elevul şi obiectele din clasă sunt aşezate la locurile lor normale: dulapul în spatele catedrei, lângă tablă, creta şi buretele la tablă, mingea lângă sobă, în spatele băncilor, cuierul tot în spatele băncilor, dar în partea opusă, floarea pe pervaz. elevul stă în prima bancă.)/ elevul: Îmi place în clasă. e mai bine decât afară, că e răcoare. e prea cald vara./ catedra: ceilalţi sunt în pauză?/ elevul (surprins, se ridică şi se uită în jur): cine a vorbit?/ catedra: eu, catedra./ elevul (neîncrezător): catedra?/ catedra: bineînţeles./ elevul: poţi vorbi?/ catedra: vezi bine./ elevul: pot vorbi şi celelalte lucruri?/ dulapul, tabla, creta, buretele, m  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...