arhiva: 20/11/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nuante
de cosmina la: 20/11/2004 19:43:00
simţi răceala frunzelor în dimineaţa asta?/ Îţi strângi hainele în jurul trupului/ când frigul te cuprinde?/ e răcoarea dăruită primăvara de pădure./ e umed pământul,/ Şi-ţi vine a lăcrima în faţa slăbiciunii unei plante,/ dăruită ochilor noştri lacomi,/ ce vor s-arunce uitării morbidul alb / din acea iarnă,/ plecată dintre noi pentru un timp./ pentru ca după vălul imaculat, atât de greu,/ să vină asupra noastră acelaşi gri cer./ Şi iar, pentru o clipă, am simţit fiorii iernii/ dar ochii coborându-i pe pământ/ vedeam cum crengile copacilor pierdut-au/ stinghereala,/ Şi cum din trupurile lor lemnoase/ a  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Aromanii
de Nicolae Ghita la: 20/11/2004 08:47:00
vreti sa stiti cine sunt aromanii, de unde vin ei, prin ce au trecut ei, si multe altele cititi cartile lui ion arginteanu - istoria romanilor macedoneni; revista "lumina. revista populara a aromanilor din imperiul otoman"; dimitrie bolintineanu - calatorii (vol.2); theodor burada - opere; ion-aurel candrea; theodor capidan - romanii din albani in rev. "lumina" nr. 1-4/1938; th. capidan- macedoromanii; c.d. constantinescu-mircesti- un sat dobrogean numit ezibei; ion nenitescu- dela romanii din turcia europeana; constanstantin papanace- reflexii asupa destinului istoric si politic al aromanilor; tache papahagi- din folklorul romanic si cel latin, mic dictionar folkloric, la romanii din al  ...continuare .
1 comentariu
modifica
NOAPTEA NUNŢII (VARIANTA)
de alex porc la: 20/11/2004 05:29:00
ion şi maria. căsătoriţi. urmează transformarea fecioarei maria într-o femeie. doar că ion e cam beat, adică de ce să nu recunoaştem, e beat mort, din care cauză maria e cam speriată. ea ştie ce trebuie să urmeze, dar i se cutremură carnea pe oase când se gândeşte că iubitul ei ion o să se culce cu ea beat fiind. oricum maria e o nonconformistă şi apoi cărei fete i-ar plăcea ca primul bărbat cu care se culcă să fie plin de alcool? mai are însă un mic răgaz până la marele moment al deflorării, moment pe care mai mult ca sigur că va încerca să-l amâne pentru o zi trează. răgazul îi e oferit de faptul că încă sunt la restaurantul „nunţii" şi doar ac  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Tutunul
de lexman la: 20/11/2004 01:37:00
mai oameni buni , fumez de un an de zile, am 23 de ani, nu am fumat in generala liceu (toti colegii mei fumau) acum in anul 4 de facultate fumez ca prostul , cam 10 tigari pe zi, si vreau sa ma las...dar nu stiu cum , treaba urata e ca sunt constient de riscuri si am aceeaisi senzatie cand fumez ca si cand asi face sex cu o necunoscuta fara prezervativ(daca intelegeti ce vreau sa spun), cum sa fac . psihicul ma omoara!
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...