arhiva: 22/11/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Primavara verde...
de bluearisto la: 22/11/2004 22:46:00
sînt zile si nopti,cînd fara sa stiu,fara sa vreau,chiar luptînd împotriva-mi,fac tot posibilul pentru a te ejecta din minte.cred ca uneori,pentru a exista ,as vrea o amnezie.amnezia timpului care trece fara a spune un cuvît,amnezia stîncii care trece peste ani si nu îsi schimba locul.ea nu se muta,nu se desparte,ea nu traieste nici o drama,nu are deceptii./ În noapte,privesc spre cer,pe pamînt înghetul este prezent iar eu fug spre soare!un soare cald dar nu canicular,o simpla adiere de primavara verde!adierea unui moment,a unei clipe si zgomotul dulceag al frunzelor ce cînta-n freamat spre eternitate!/ pe un drumeag de pamînt umed,merg spre lac si ma asez pe iarba.aici e liniste!  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Intrati aici si votati presedintele : www.alegeri2004.go.ro
de Petru Russu la: 22/11/2004 21:24:00
intrati pe www.alegeri2004.go.ro si votati presedintele. este o simpla statistica. incerc sa vad care e pulsul printre cei care navigheaza pe internet.
comenteaza!
modifica
a plecat
de spider la: 22/11/2004 10:22:00
o zi .../ doua,/ trei.../ au trecut in urma ei./ adierea vintului imi pare/ a fi soapta ei din departare./ clipele frumoase trecute/ acum sunt amintiri nevrute,/ dar astept sa mai treaca,/ o zi .../ doua,/ trei.../ si poate ca ,/ nu voi mai suferi... in urma ei!
comenteaza!
modifica
Adriana mea (fragment din romanul "O dată in viaţă"-nepublicat)
de Tudor-Cristian la: 22/11/2004 09:49:00
ieri m-am întâlnit cu laura. ce întâlnire ! ne-am revăzut după şase luni de la divorţ - absolut întâmplător - şi n-aş putea spune că reîntâlnirea nu mi-a făcut plăcere... ca doi vechi prieteni, ne-am îmbrăţişat, ne-am sărutat şi pentru o clipă parcă-mi părea rău de despărţire. o iubisem, în felul meu, dar o iubisem ! i-am spus asta, apoi la o cafea la care ea m-a invitat. Şi i-am mai spus că ea n-are nici o vină, că totul e din cauza adrianei./ - ai reuşit să te întâlneşti cu ea ? m-a întrebat./ - nu... i-am răspuns îngândurat. tu ce faci ? aud că te-ai căsătorit, că ai rămas însărcinată.../ - de unde-ai scos toate prostiile astea ? m-a apos  ...continuare .
2 comentarii
modifica
SUNTEM NOI O COMUNITATE?
de Hypatia la: 22/11/2004 09:47:00
urmare a cercetarilor efectuate pana acum, si a caror rezultate au fost postate in conferinta despre conflict, am descoperit e este cazul sa verificam daca acest forum poate fi considerat o comunitate./ plecand de la ceea ce am observat deja, am avansat ipoteza conform careia utilizatorii cafenelei alcatuiesc o comunitate romaneasca virtuala. se impune a verifica insa ipoteza mea. de aceea, am ales ca metode de investigare chestionarea utilizatorilor si intervievarea unor utilizatori, pe care eu ii percep ca fiind reprezentativi pentru anumite categorii de utilizatori. pentru ca din 36 de chestionare trimise pe cale privata au raspuns invitatiei doar 9, pana acum, postez si aici chestionarul  ...continuare .
69 comentarii
modifica
Cârciuma preferată
de Tudor-Cristian la: 22/11/2004 09:10:00
Îmi place mult în cârciumă să vin,/ doar în localul ce e preferat de mine./ mîncarea e gustoasă, privirile senine,/ din băutură sorb puţin câte puţin.../ fotoliul odihneşte, iar muzica pansează./ atmosfera-mi mângâie fiecare por./ răni ale zilei se-ascund şi nu mai dor,/ mirosul de crăciun aici se-mpachetează./ chiar dacă uneori, arar m-am „îmbătat”,/ mi-am înecat amarul sau bucuria vidă,/ nimic nu ar putea zborul să mi-l ucidă !/ În cârciuma aceasta mă simt ca un bărbat !/ Şi este o femeie pe care o văd mereu./ cu ochi-i încălziţi mi-acoperă arsura,/ mă mângâie pe cap, zâmbeşte toată gura,/ se-nsinuează-n prejma-i parfum de dumnezeu./  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: