arhiva: 23/11/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mergi la vot!
de Daniel Racovitan la: 23/11/2004 22:54:00
la 28 noiembrie 2004 cetăţenii români îşi pot exercita dreptul de a-i vota pe cei care vor conduce românia în următorii ani; aceşti ani sunt hotărâtori pentru intrarea în uniunea europeană./ În acelaşi an 2004 aproximativ 10% din români se află, conform ultimelor estimări, peste hotare, cei mai mulţi la muncă sau la studii. ei reprezintă mai mult de 10% din cei cu drept de vot./ dacă citeşti această pagină probabil faci parte dintre aceşti români./ votul tău contează enorm. În 28 noiembrie arată că îţi pasă de destinul politic al ţării tale./ conform statisticilor oficiale, românii din diaspora trimit anual miliarde de dolari celor dragi de acasă  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Lista birourilor de vot din strainatate
de Daniel Racovitan la: 23/11/2004 22:40:00
o puteti gasi aici: - http://www.voteaza.org/modules/news/article.php?storyid=7 ()/ cine zicea ca e interesat de o septica in fata ambasadei? :)
5 comentarii
modifica
Ganduri incurcate
de Anca Holban la: 23/11/2004 21:09:00
am sters de cateva ori pana acum inceputul acestui text, desi stiam cam ce vream sa spun si cu ce idee sa incep. si, in fond, nici nu stiu cine va citi ce scriu acum si probabil toate persoanele imi sunt necunoscute./ nu am mai scris de ceva timp, iar ideile parca-mi zburna pe undeva pe tavan, iar eu trebuie sa ma decid asurpa careia sa-mi indrept atentia. merita efortul?/ sedentarismul la care am trecut odata cu inceperea anului universitar a inceput sa ma intristeze. imi lipsesc drumurile de acasa la liceu (si inapoi) pe jos, fumatul pe straduta fumatorilor din spatele liceului, relaxarea la liberte (barul unde stateam cu picioarele pe mese si puteam consuma pe datorie). arsul caietelor si  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Pe Bulevard
de laupai la: 23/11/2004 20:58:00
ati mers vreodata asa pe sestache – adica pardon – „pe bulevard”? cred ca da – asta se pare ca e o ocupatie destul de celebra pentru omul cotidian! asta mi s-a intamplat si mie ca om de lume ce ma aflu in orasul natal! asa ca deunazi m-am pregtit sa imi fac intrarea eroic pe bulevard, in centru, rezervandu-mi luxul de a vedea concetatenii din fata, spate si profil! cum nu stiu ce pisicolog celebru ma bantuia in acel moment mi-am pus fata desteapta si zambetul cuceritor la bataie si am inceput sa analizez interiorul citadelei care forfotea! si doamne a tot puternic am inlemnit! ma bucur ca nu am orbit, chiorat sau alte chestii deastea de se intampla ochilor cand sunt agresati rau!  ...continuare .
1 comentariu
modifica
www.alegeri2004.go.ro
de Petru Russu la: 23/11/2004 13:33:00
a vota este fara indoiala o datorie pe care o are fiecare cetatean odata cu implinirea varstei de 18 ani. daca ne gandim si mai bine este si un privilegiu pentru ca avem posibilitatea de a alege persoanele care credem ca sunt cele mai potrivite sa ne reprezinte, ca tara, ca indivizi, ca ,cultura. variantele sunt pe cat de multe pe atat limitate pentru ca , cu siguranta multi gandim sau credem ca nici una nu este suficient de buna. ramane insa totusi sa decidem in curand cine va fi presedinte. pentru cei multi, care considera ca nu trebuie sa se prezinte la vot sau pur si simplu nu s-au dus niciodata va amintesc, ca au trecut vremurile cand conducatorii nu erau votati ci impusi si tin sa subli  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ATENTIE LA NEATENTIE!!!
de simonne la: 23/11/2004 04:48:00
m-am saturat de ameteala asta:cine cu cine voteaza? e clar,doar 2 au sanse, nastase si basescu. acum...care-o fi...numai noi cu mintea noastra indoctrinata si manipulata putem sa spunem si sa stampilam. cred insa ca ar trebui sa cantarim bine totusi, ca e vorba de imaginea noastra in lume. si imaginea are rolul ei,ca si relatiile internationale pe care le ai,si clasa,si gustul pentru arta,si doctoratele,si prezenta fizica pur si simplu.de-aia e bine sa ne gandim de doua ori:badaranul contra stilatului,ca pana la urma amandoi sunt politicieni. nu stiu insa daca putem intra in europa cu un om care deja a inceput sa strice relatiile stabilite de altii cu destula greutate si multa diplomatie inte  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Ma citesc in altii
de Cristall la: 23/11/2004 00:26:00
uneori citind ceea ce altii gandesc sau simt, ma regasesc complet in/ randurile lor. ceea ce ei exprima e ceva ce stiu, cunosc intim, face/ parte integrala din eu-ul meu. si il gasesc redat frumos, explicat/ pe indelete, analizat de catre altii, straini de mine si de/ existenta mea. dar care-mi devin, prin nevazute fire, apropiati sufletului meu./ suntem in cele din urma atat de asemanatori, noi oamenii.../ si avem toti o gama limitata se pare, de nelinisti, vise, ratari si/ drame personale. din aceasta gama fiecare graviteaza la un moment/ dat in jurul unor nuclee fierbinti. general valabile nuclee. poate/ de aceea ma regasesc uneori cu atata acuratete in randurile altora./ iar acum, autoiro  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: