arhiva: 26/11/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Comedy Bar
de david adamescu la: 26/11/2004 15:39:00
pentru ca spectatorii nu radeau/ de rasul lui autentic,/ pentru ca mastile lor ramaneau/ reci, impasibile,/ ochii clovnului se umplura de lacrimi/ si spectatorii incepura sa rada/ de plansul lui autentic.
comenteaza!
modifica
Sotron
de david adamescu la: 26/11/2004 15:31:00
desenam un om asa,/ facem cap, maini si picioare,/ capul, vezi sa fie mare, / sa avem pe ce calca./ acum jocul este gata:/ sa-l pornim, zis si facut-/ pustiul a si inceput/ sa arunce-n om cu piatra./ brusc, se-ntoarce:/ hai, sa-ncerci,/ piatra mea o zboara vantul,/ zise suparat, privindu-l/ cum se joaca printre crengi./ mai incearca-i raspund eu,/ vantu-i vant si o sa plece-/ si-am simtit cum parca trece/ palma ei prin parul meu./ sa joc iar, putinta nu-i,/ mi-a raspuns; acum e vina/ soarelui. ce cu lumina / se tot joaca-n ochii lui./ a patruns si-n ochii mei/ licarirea, si ma doare,/ jucausa cum e, pare / ca ar fi privirea ei./ inchid ochii, joc sotron,/ dar aud un zvon de rochii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Vorbeste-mi despre ...
de iachy la: 26/11/2004 13:09:00
/ sa nu-mi vorbesti azi despre iubire. vorbeste-mi depre ceva real, dar nu despre iubire. acum cuvintele nu mai au valoare./ vorbeste-mi totusi despre prietenie, nu despre tradare si nu ma coborii in ochii celorlalti pentru ca nu mai sint totul pentru tine. si mai vorbeste-mi despre flori...sint atit de frumoase.../ ma simt bine in prezenta lor. iar daca linistea nu poti sa mi-o daruiesti pentru ca ai obosit am sa inteleg si poate cindva am sa te iert./ toamna se asterne in sufletul meu ca o mare dezamagire iar inima mea nu o poate cuprinde. acopera te rog fereastra astfel incit lumina sa nu patrunda in camera . nu vreau sa-mi vada chipul trist si sint prea obosita sa ma pref  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Se inclina balanta?
de sanjuro la: 26/11/2004 12:05:00
c.v. tudor a acordat ieri un interviu in jurnalul national. acest interviu poate fi vizualizat accesand:/ http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=121016/ cel mai interesant pasaj:/ "reporter: cu exceptia dvs., pe care dintre candidati l-ati vota?/ c.v. tudor: nu dau nume, dar in nici un caz voturile nu i le voi da lui adrian nastase. "/ stiind ca acea parte a electoratului fidel lui c.v. tudor, asculta si indeplineste intocmai indicatiile tribunului, cele 10 - 12% cu care este creditat vor deveni probabil hotaratoare!
3 comentarii
modifica
Pericol de frauda!
de Daniel Racovitan la: 26/11/2004 11:18:00
biroul electoral central a exclus alianta de la numaratoarea paralela a voturilor./ biroul electoral central a dat astazi o decizie contestata de alianta pnl-pd prin care se elimina obligativitatea emiterii de copii ale proceselor-verbale dupa terminarea procesului de vot, lucru care, in opinia lui cozmin gusa, va face imposibila verificarea rezultatului votului de catre opozitie. potrivit sefului de campanie al aliantei, cozmin gusa, in urma acestei decizii, copierea proceselor-verbale va ramine la latitudinea presedintilor sectiilor de votare, care “in mare parte au fost selectati de institutii controlate de psd”. cozmin gusa si reprezentantul pd in bec, ioan onisei, au mai anuntat ie  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...