arhiva: 05/11/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Din nou...
de bluearisto la: 05/11/2004 23:07:00
continuu sa ma plimb prin acelasi orasel de odinioara însa seara aceasta este înghetata.gerul este la figurat,el nu se gaseste decît în inima mea,departe,în suflet.o moarte parvenita m-a atins între timp,si-mi aduc aminte de,,enigmatici si cuminti...''iarna pe drumuri,iarna în suflet,deceptie,distanta,totul se amesteca si imaginea devine tulbure.../ ma plimb prin orasel singura si invizibila,ma gîndesc la odata,cînd era cald afara,în suflet,da...era cald odata!nu stiu de ce astept un semn ,fie el oricare,însa de la tine,cel ce te gîndesti la mine pe ascuns,la fel ca si eu dealtfel...platonic si sincer,capabil sa parcurgi distanta pentru a ma regasi doar pentru o zi si doar cu gîn  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Visele se sting...
de Just la: 05/11/2004 22:21:00
dorintele traiesc,/ speranta exista,/ dar uneori,/ visele se sting./ starea de visare,/ simpla alinare,/ caci uneori,/ visele inimi frang./ iluzie stinsa,/ alegerea gresita,/ poate uneori,/ sufletele plang,/ visele se sting...
1 comentariu
modifica
Fahrenheit 9/11
de Cristall la: 05/11/2004 22:20:00
personal nu am vazut filmul (inca), dar mi-au ajuns pe la urechi cateva zvonuri si pare a fi un film controversat. propaganda politica doar? sau e mai mult decat atat?
93 comentarii
modifica
amintiri din copilarie
de Mariana Ignatov la: 05/11/2004 17:05:00
uneori va ganditi la copilarie? va aduceti aminte de cand erati copii, de jocurile preferate? de sotronul in fata blocului, de ascunzatoare, de fotbalul pe iarba.... jocurile cu papusi, masinuti, tractorase si tot asa......eu ma distram la nebunie facand balonase de sapun din balon.../ ce timpuri..../
comenteaza!
modifica
Femeie, felina
de Silvia Van la: 05/11/2004 09:38:00
ea / trecea cu dexteritate printre întâmplări / îşi mişca şoldurile fluent, îşi creştea nepăsarea ca pe-o pisică birmaneză / cu blana turcoise, lăsa smocuri de păr peste tot, ştia să se joace molatic / cu batiste bine apretate, fluturate la geam / trăgea uneori după sine o sfoară de mătase legată de mijloc / gemea clopoţelul chinezesc de la capăt, strivit sub călcâi / ea / îl certa chicotind, îl ridica, îl potrivea în oglindă / în conturul lui de bărbat / îşi adâncea sânii în scobitura inimii lui / îi săruta în fugă cicatricea de sub bărbie şi pleca unduindu-şi mijlocul / oh, atât de fluent / ea / îşi înfăşura zilele lui surâzând / ca pe-o  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...