arhiva: 06/11/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Copii romani in SUA
de Lucian Tira la: 06/11/2004 23:41:00
am o intrebare pentru toti parintii romani din sua. nu va e frica sa va cresteti copii aici? eu am venit in state anul trecut, am mers un an la liceu intr-o suburbie buna a chicago-ului iar anul asta urmez cursurile facultatii de business in cadrul universitatii illinois (urbana - champaigne). voi toti care ati venit aici sa va oferiti voua si copiilor vostri un viitor mai bun, nu va e frica? voi stiti cate droguri sunt pana si in cele mai selecte suburbii, suburbii la care 90% din romani nu pot face decat sa viseze? ca sa nu mai vorbim de college, unde ceea ce americanii numesc "peer pressure" e asa de mare incat sansa ca cineva sa nu fumeze marijuana cel putin o data e infima. voi stiti ca  ...continuare .
45 comentarii
modifica
Ce melodie iubiti acum?
de Cristall la: 06/11/2004 21:51:00
vi s-a intamplat sa va indragostiti de o melodie si sa o ascultati pana la satietate? mie da! acum ascult de 2 ore piesa bang-bang (my baby shoot me down) - nancy sinatra, de pe coloana sonora a filmului kill bill. si inca mai vreau sa o ascult. over and over again. parca nu ma mai satur de linia ei melodica. ciudat.
216 comentarii
modifica
Altruism sau egoism?
de iachy la: 06/11/2004 12:13:00
cindva, cineva spunea ca iubirea este un sentiment egoist si nicidecum unul altruist ! si argumenta prin faptul ca atunci cind iubesti cu adevarat nu astepti nimic in schimb de la persoana respectiva ... iubesti neconditionat . si aici apare problema . nu cumva atunci cind iubim asteptam sa ni se raspunda la fel ? asteptam in schimb iubire .si daca aceasta nu vine, uneori iubirea noatra se transforma in ura sau indiferenta .nu stiu cit este de adevarat dar m-am tot gindit la acest subiect.
11 comentarii
modifica
Fulgere-n noapte (fragment de roman)
de Tudor-Cristian la: 06/11/2004 11:23:00
noaptea curge pe străzi întocmai unui râu spumos de munte. rarele luminii sunt ca nişte ochi de pisică, personalizând întunericul clar şi dens. iarna, noaptea e mai întunecoasă, poate şi din cauza frigului. a nins acum o săptămână iar zăpada rămasă pe alocuri nu reuşeşte de fel să reflecte îndeajuns lumina lunii, strălucitoare pe cerul senin. paşi strivind zăpada amestecată cu noroi sparg liniştea neagră de decembrie. imensă densitate de negru, cutremurătoare linişte geroasă. pare că timpul s-a oprit în loc, atât e de linişte./ doar în centrul oraşului lumina naşte spaţii de viaţă prin care arar îşi face cărare câte o maşină întârziată. sau c  ...continuare .
3 comentarii
modifica
nokia
de pam la: 06/11/2004 05:02:00
am un telefon nokia 6600.de curand am aflat ca se poate instala mp3 oggplayer.am tot intrat pe diferite site dar nu reusesc sa instalez dar nici nu stiu cum trebuie sa fac(sau care versiune e mai buna).daca cumva stie careva il rog sa ma lamureasca si pe mine cum se procedeaza.....
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: