arhiva: 07/11/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Visul din albul pupilelor
de Emma Brad la: 07/11/2004 21:33:00
ca un vanator pasionat, scandalizat de materialismul grosolan al firii sale, incerca sa-si explice dualitatea sau duplicitatea firii umane./ simtea o spaima teribila determinata de fluxul de lacrimi ce se scurgea din amintirile unei vieti./ un suspin de tristete, ca un mormait, framanta buzele crispate intr-un zambet sarcastic./ cuvinte slab articulate ale unui chip nevazut il facura sa tresara./ ii era teama. / se chirci pe canapea cu capul intre genunchi tulburat de amintirile unei iubiri ca o femeie frustrata ce-i mai dadea inca tarcoale./ deschise o carte cu un geamat furios. recita cu voce tare versurile lui byron./ ziua era pe sfarsite iar el statea nemiscat pe canapea parand ca visea  ...continuare .
comenteaza!
modifica
strigat
de elfride la: 07/11/2004 19:18:00
te invaluie o clda imbratisare din partea unei persoane pe care o iubesti.razi din inima in timp ce servesti o masa excelenta cu niste prieteni dragi.te bucuri de plcerea de a-ti privi copiii jucandu-se voiosi.experiente de acest fel constituie clipe fericite in viata./ cu aproape 2ooo de ani in urma un scriitor biblic a spus:/ ,,orice casa este zidita de cineva , dar cel care a zidit toate lucrurile este dumnezeu.,,/ iubire , fericire...copiii crescand pe langa noi.../ ar fi idealul , dar din pacate ,sufletul umplut de griji si de deznadejde ne loveste din plin.duiosia clipelor,a trecut iar tragicul moment ne priveste sfidator./ masca groteasca a neimplinirii si neincrederii i  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Căsătoria-fragment din romanul "DOD"
de alex porc la: 07/11/2004 07:18:00
cam prin toamna unui an de sfârşit de secol xx, o tânără oarecare, numită totuşi maria, un nume destul de comun, ce-i drept, se îmbrăca de sărbătoare. nu era prima dată, însă acum o ajuta chiar mama ei să se îmbrace, ba chiar îi dădea şi sfaturi despre cum să se comporte în excursia pe care tocmai urma să o facă. asta ne duce cu gândul la un lucru: că ieşirea proiectată şi care tocmai era pe cale să se înfăptuiască era foarte importantă, poate chiar pentru viitorul mariei. totuşi mamei îi păsa de viitorul fiicei, nu se ştie de ce. adică ba da, se zice că dragostea maternă e ceva cu totul şi cu totul special, şi că luminează viaţa copiilor. copiii,  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...