arhiva: 01/12/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Perspectiva unei picaturi de ploaie
de Scarlett la: 01/12/2004 16:59:00
de ce dacă te naşti în nori nu poţi să iubeşti , să ţipi...să visizi? de ce dacă nu ai aripi diafane perspectiva in jos îţi este inevitabilă? de ce nu există divinităţi , credinţe pentru picături de ploaie sau aer? si pentru ce această materie nu ar avea uneori nici măcar zile? poate ca durata ei de viaţă e împărţită , dar atunci cît ar dura o zi pentru o lacrimă? cît o zbatere de aripă pentru o libelulă? si de ce în aceste miniaturale universuri încastrate unele în altele , picăturile de ploaie nu ar putea aspira la supremele , eternele zile dumnezeieşti? Ştie oare unul dintre voi cum e sa te naşti în cădere , limitat de propria ta natur  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Impulsul spre devenire
de Emma Brad la: 01/12/2004 15:48:00
s-a impotmolit in ideile geniului/ ca o femeie ce astepta un copil fara sa stie/ impulsul spre devenire, expansiune, nastere/ se dezvolta cu o forta vectoriala/ in propria reflectare simetrica/ dorinta de a separa / farama de ostilitate sau indiferenta/ de loialitatea si decenta gandului original/ intretinea calmul imaginativ al ideii/ care ii permitea adaptarea in timp si spatiu/ ura si ipocrizia folosite spontan/ in reflexia gandirii sale tardive/ ii flata inteligenta de suprafata/ alterand profunzimea ideilor./ excesul de ratiune/ franeaza elanul natural al sentimentelor/ bazandu-se pe alter-ego-ul sarmant, elegant/ ce-i servesc drept trambulina intelectuala. /
comenteaza!
modifica
Craciunul... amintiri si obiceiuri..
de Coralie la: 01/12/2004 12:28:00
inca putin si vine [craciun|craciunul]...hai sa vorbim un pic, sa ne scriem amintirile, ce faceam, cum ne duceam cu [colind|colinda] in tara.../ ce facem acum.../ eu am amintirea unor pantaloni lungi de moleton, bufanti, un shal invartit in jurul gâtului, peste paltonul dublat cu blana de oaie, o caciula de lâna cu un ciucure mare si nasul care-mi curgea.../ cred ca aveam 2 ani, sau 2 ani jumatate... mergeam dupa cei mari (familia, verisori, verisoare) , abia ma tineam dupa ei, dar dupa colinda, eram prima care ma fofilam in casa si aveam cele mai multe bomboane.. ca eram cea mai mica..
49 comentarii
modifica
Libertatea de a trimite mesaje private...de a deranja...
de Coralie la: 01/12/2004 11:57:00
pâna unde merge aceasta libertate? ai într-adevar dreptul sa importunezi fara limita?/ o anumita persoana, crezându-se in rolul eroului morilor de vânt, incepe sa bata câmpii../ de ce oare? un complex de inferioritate, sa fie gazda unui subiect, pentru a-si permite sa agreseze linistita pe cei ce scriu.. ?/ in franceza se spune "se faire mousser", adica sa faci spume...spume ca si copiii ce sula intr-un pai o solutie de sapun si se fac baloane spumoase.../ mi se pare ca nu sunt singurul utilizator care i-am cerut domnisoarei sa nu ma mai deranjeze cu mesaje private.../ acum gasesc alt mesaj.../ pâna la ce limita putem fiu deranjati? / personal, n-am nevoie sa mi se trimita subiect  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Isprăvile lui Vlăduţ (fiul meu)-I/1: 1986
de ionut60 la: 01/12/2004 08:16:00
isprĂvile lui vlĂduŢ/ (jurnalul unui copil obişnuit)/ -i-/ 8 august 2004/ deoarece perioada în care mai era de aşteptat de la vlad să emită „perle“ care să prezinte interes mai larg a cam trecut, cred că ar fi momentul să fac cunoscute „isprăvile“ sale (chiar dacă această etichetare nu este exhaustivă). sper ca în format html să fie accesibile, nu ca în word, cu care am avut destule dificultăţi-evident, din cauza diacriticelor./ * * */ 25 septembrie 1999/ acum aproape 13 ani, o dată cu naşterea lui vlad (şi inspirat de mama mea) am început să ţin un jurnal, în care am notat toate evenimentele importante din existenţa lui. Între timp am mai evoluat şi noi  ...continuare .
9 comentarii
modifica
PETRECEREA
de alex porc la: 01/12/2004 05:36:00
mircea, irina, anda, andrei, carla, florin, ioana, roxana şi vali, nouă tineri prieteni, s-au hotărât să facă un chef la anda acasă./ muzica merge tare. e hendrix. prietenii noştri se simt deja bine, cum s-ar zice. au băut până acum două sticle de vodcă împreună (dar fără ajutorul irinei), iar acum se pregătesc să aprindă nouă ţigări de "mary jane"./ andrei: irina, tu ai mai fumat „iarbă"?/ irina: nu./ andrei: hai să-ţi explic cum se procedează: înainte de a trage din ţigară, expiri tot aerul din plămâni, apoi ţi-i umpli cu fum, după care nu expiri decât atunci când efectiv nu mai poţi să îţi ţii respiraţia. cu cât ţii fumul mai mult în plămâni  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ATENTIE !!! Informatii noi despre alegerile din 28 nov
de Petru Russu la: 01/12/2004 02:38:00
stiu ca sunteti deja bombardati cu tot felul de articole, care mai de care mai interesante despre situatia votului din 28 nov 2004 insa cu toate acestea imi permit sa scriu cateva randuri , mai mult din ciuda vis-a-vis de toata tarasenia./ haideti sa o luam cu inceputul. ma numesc petru russu si sunt membru pnl. am fost reprezentant al aliantei da la sectia de votare nr. 562 din sectorul 4 , bucuresti./ cand am plecat dimineatza la ora 04:00 am de acasa ca sa ajung la sectia de votare si sa o desigilam, am plecat cu un singur gand si anume ca voi face tot ce imi sta in putinta sa iasa macar la mine in sectie niste alegeri corecte , indiferent de rezultat. eram deja nedormit de la 12 pranz cu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
www.votati.com, un exit-poll pe internet
de Daniel Racovitan la: 01/12/2004 00:16:00
"intre 28 noiembrie si 4 decembrie, timp de o saptamana, va functiona la www.votati.com un program de inregistrare post-votare a optiunilor electoratului din interiorul si din afara romaniei cu privire la functia de presedinte./ scopul acestui exit-poll este de a constientiza romanii care au acces la internet, oriunde s-ar afla, cu privire la optiunile lor politice luate in ansamblu si de a le da o idee despre posibilitatea lor de a face o diferenta intr-o buna zi in romania, in cazul in care ar fi uniti. si le-ar fi atat de usor sa fie uniti!/ mecanismele folosite pentru obtinerea rezultatelor sunt urmatoarele:/ - vor fi luate in considerare toate voturile care provin de la utilizatori  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: