arhiva: 10/12/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scrisoare din Congo, (care circula asiduu pe net!)
de sanjuro la: 10/12/2004 14:41:00
dragi romani, / va scriu de pe minunatele plaiuri congoleze, unde nimeni n-a auzit de / bombo. si, logic, daca n-a auzit, nici ca l-a votat, nici in zori, nici / pe-nserat. si prietenii mei, bastinasii (si, evident, bastinasele), nu / intelegeau, la inceput, nimic din comportamentul meu ciudat: vorbesc de / unul singur, injur in somn, am cosmaruri cu secera si ciocanul, cu / privatizari frauduloase tip rafo, cu reesalonari, cu mita electorala (mici, / fasole cu carnaciori, gogosi electorale cu ceapa degerata, minciunele, / poale-n brau din cauza inundatiilor si alte bucate mioritice pe care le / cozmanca electoratul pe stomacul gol, umflat doar cu promisiuni fripte). nu / prea pricepeau ei ni  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Retrospectiva 2004. O fapta buna.
de sanjuro la: 10/12/2004 14:23:00
incheiem anul 2004, pregatindu-ne sa pasim in noul an 2005. raman in urma realizari, dar si esecuri, lucruri cu care ne mandrim, lucruri care ne ingandureaza.../ ati facut in anul care tocmai se incheie o fapta buna care sa va ramana in amintire, incalzindu-va inima? povestiti!
20 comentarii
modifica
Evolutionism vs Creationism. Dar Panspermia?
de sanjuro la: 10/12/2004 14:15:00
motto:/ "comets are like cats. they have tails, and they do precisely what they want — david levy"./ panspermia...literar tradus: "seminte peste tot". in fapt teoria care sustine aparitia vietii pe pamant datorita calatoriei interstelare a germenilor vietii prin intermediul cometelor, prafului stelar, meteoritilor.../ cea mai veche sustinere a acestei teorii apartine lui anaxagoras, filozof grec ce a avut influenta asupra binecunoscutului socrate./ apoi de-a lungul timpului o serie de ilustri savanti au adus dovezi in sprijinul panspermiei: pasteur, kelvin, si mai aproape de noi fred hoyle, carl sagan.../ iata in ordine cronologica ultimile argumente:/ 19 may 1995: two scientists at cal  ...continuare .
75 comentarii
modifica
Astazi ninge pentru mine!!!
de camyb1981 la: 10/12/2004 11:48:00
i-am spus vecinului de bloc: “uite, astazi ninge pentru mine!”/ “domnisoara vanitate, mai e loc pentru putin realism in viata ta, cine te crezi, vreo zeita?”/ “nu, dar eu mi-am dorit, mi-am dorit asa de mult, iti spun, ninge pentru mine…”/ “si nu-nteleg de ce te bucuri atit ca e asa de firg de ne ingheata singele-n vene!”/ “dar e alb si frumos, e…” nu mai apuca sa-si termine fraza ca vecinul deja ii intoarse spatele…/ i-am spus mamei: “uite, astazi ninge pentru mine!”/ “as vrea eu, ca ti-as cere sa opresti ninsoarea sa pot s-ajung si eu la timp la serviciu!iar intirzii si stau peste program, m-am saturat…”/ “dar mama, e atit de frumos…”/ “bine, bi  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Negutator in porturi
de Radu Herjeu la: 10/12/2004 11:14:00
nu-i trebuie nimanui cerul,/ material de captusit orice gest/ al mainii-aripa./ in rastimpuri/ il impart fasii/ in porturi/ celor care mai cred in intoarceri.
comenteaza!
modifica
PLANURI DE CĂSĂTORIE
de alex porc la: 10/12/2004 06:11:00
anton şi cleo ajunseră într-un târziu, peste măsură de obosiţi după lunga călătorie cu trenul şi alte mijloace de transport, pe uscat, la marginea uscatului, adică pe plajă, la mare, într-o pitorescă staţiune al cărei nume l-am uitat. erau doi tineri frumoşi, care se înţelegeau foarte bine şi veniseră şi ei, ca toată lumea, să se distreze. anton era un tinerel blond, cu părul lung, păr care în momentul respectiv era împletit în două cozi de cele două părţi laterale ale capului său, care mai conţinea doi ochi albaştri, o faţă acoperită cu barbă, etc. era îmbrăcat, ca şi cleo dealtfel, "hippie", adică avea pe el o cămaşă înflorată, nişte pantal  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mă întreb..
de randunea la: 10/12/2004 01:28:00
o ,doamne, este Înviere/ dup-un potop cu ploaie-acidă/ sub curcubeu prelins cu fiere,/ de mă întorci în top vividă?/ În iedera-mi crunt răstignită/ pe ruginite serpentine/ de vrereri obtuze de cucută/ mi-ai readus puteri de bine/ / şi-am strâns de dimineaţă-n pripă/ o vale-ntreagă de urzică/ cu spini pe limbă şi pe-aripă/ s-o opăresc într-o ulcică./ scâncea urzica îngrozită/ când eu dregeam cu unt şi sare/ potenţa ei făcăluită/ de-o lingură cu coadă mare./ si ute-aşa servii la cină/ pasta "sun-dary" pe pâinică/ împărtăşind cu o vecină/ reţeta-mi "bingo!" de urzică./ ...................................................../ dar prin atata u  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: