arhiva: 14/12/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Clopote
de soare rasare la: 14/12/2004 17:46:00
clopote/ clopotele sunau trist si aerul ingreunat de plansetele copiilor si bocetele femeilor apasa sufletul lui cristian , sufocandu-i simtirile si gandurile. statea in fata mormantului, impietrit , cu mainile lasate pe langa corp si cu privirea atintita spre groapa neagra. capul ii era limpede si totusi nu se gandea la nimic. spre sfarsitul slujbei, gerul se cobori spre pamant , intra prin cojoacele oamenilor veniti la inmormantare si ii indemna sa plece spre casele lor. cuvintele parintelui se risipeau in vazduhul greu si femeile se oprisera din plans. cand prima lopata de pamant lovi sicriul , cristian se cutremura . lacrimile ii stateau in ochi impiedicandu-i sa vada cum sicriul  ...continuare .
comenteaza!
modifica
cum poti sa publici o carte in romania??
de giocondel la: 14/12/2004 16:29:00
stie cineva care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a publica o carte de proza sau poezii, in romania??/ are nevoie un scriitor de "aprobarea" celor deja consacrati?cum se procedeaza, ca eu habar nu am , asta e o lume departe de mine insa sunt hotarata sa pubic un volum de poezii ale tatalui meu, care sunt foarte frumoase si cred ca vor avea succes./ nu ma refrer la varianta cand te poti duce singur la o oarecare editura si sa platesti pentru vreo 500-1000 de exemplare pe care sa incerci apoi sa le vinzi cum oi putea...(la veri, nepoti si alte oratanii:):):):)/ sope, any ideas?
7 comentarii
modifica
ganduri.....
de cosmacpan la: 14/12/2004 14:25:00
pentru ca omatul este singurul vesmant care acopera in acelasi fel si saracia dar si bogatia, si mizeria dar si curatenia, ma rog domnului ca sfintele sarbatori ale nasterii sa vina cu trena curata si curatitoare a omatului. fie ca zilele fericitelor colinde sa ne gaseasca adunati imprejurul bradului. fie ca bucuria si pacea sa aline tremurul glasului si zbaterea pleoapei. fie ca cei plecati sa-si gaseasca linistea binecuvantata iar susurul cald si cristalin al colindelor sa spele puritatea cerului ce se strange in jurul stelei ce rasare, ca o taina mare. mai ales acum, sa ne aducem aminte ca iubirea este singura arma ce poate strapunge impietrirea, inghetarea si incrancenarea sufletului si a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Liniste eterna
de zenmonk la: 14/12/2004 13:53:00
tacerea, tacerea din noi,/ e o tacere tarzie, uitata,/ ochilor tai, ochilor mei,/ tacerea le-omoara parfumul./ si totu-i tacere in jur./ ci numai timpul se bate in geam.../ si timpul acesta,/ sporeste tacerea,/ cu zgomotul lui...
comenteaza!
modifica
Lucian Pintilie: Pompa cu morfina
de Juby la: 14/12/2004 01:35:00
portalul cultural liternet (http://www.liternet.ro) are placerea sa va anunte aparitia unor noi e-carti editate de liternet :/ 118. lucian pintilie: pompa cu morfina (primul titlu din noua colectie palimpsest)/ toate cartile aparute la editura liternet pot fi descarcate gratuit in format acrobat reader (pdf) din situl liternet, de la adresa :/ http://editura.liternet.ro/ >>>> editura liternet este cea mai mare editura on-line din romania publicind in cei 3 ani de activitate 118 volume ale unor autori romani, germani, francezi si rusi in prezentari grafice de exceptie. in acest moment volumele liternet au depasit 237,000 de exemplare descarcate. volumele liternet sint dis  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...