arhiva: 16/12/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ILIESCU A FACUT IN CAPUL NOSTRU SI A PLECAT
de ___ZOOM___ la: 16/12/2004 21:45:00
stirea privind gratierea o sa apara o zi, doua in presa, noi o sa facem cateva comentarii aici, o sa discutam cu prietenii la o bere sau pe la colturi si cu asta basta. trecem la urmatoarea stire de senzatie. fara sa ne dam seama am fost redusi la nivelul unei turme de oi care sunt manate dintr-o parte in alta. tocmai pe asta se bazeaza bolsevicul ala de iliescu. problema este ca nimeni nu mai protesteaza, indiferent ce fac cei pe care ii alegem. intr-un stat sanatos, o astfel de decizie a presedintelui ar fi scos in strada zeci de mii de oameni. nu este posibil sa gratiezi o persoana care putea fi condamnata foarte usor numai prin simpla vizionare a unor imagini video, imagini care la vreme  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Eliberarea prin fals sau minciuna a lui Miron Cozma !
de danton la: 16/12/2004 19:56:00
/ va rog sa verificati declaratia domnului nastase in care spune ca nu stie nimic despre eliberarea lui miron cozma si documentul publicat in monitorul oficial care este semnat tocmai de domnul nastase. se pare ca presedintele iliescu are la purtator o clona a primului ministru (actual) care semneaza in locul originalului./ / decretul semnat de nastase / http://www.revistapresei.ro/arhiva_avt/205.pdf/ / declaratia lui nastase/ http://www.revistapresei.ro/arhiva_avt/206.wmv / / / in conditiile acestea cineva minte cu nerusinare, ori nu a semnat si atunci eliberarea e bazata pe un fals, ori a stiut si a semnat si atunci minte. doamne fereste de rau. am trait mineriadele la propriu si nu vr  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iliescu il gratiaza pe Cozma!
de Daniel Racovitan la: 16/12/2004 13:12:00
actualizare: nastase spune ca el nu stie si nu a fost de acord cu gratierea lui cozma. rezulta ca ori iliescu (sau altcineva) a semnat in fals, ori nastase minte. cert este ca miron cozma e liber, plecand in compania lui fane spoitoru. se pregateste o lovitura de stat?/ ion iliescu a semnat decretul de gratiere a lui miron cozma, in penultima zi de prezidentie./ mediafax: "preşedintele ion iliescu a semnat, miercuri, decretul de graţiere a lui miron cozma, au declarat, pentru mediafax, surse oficiale./ decretul a fost trimis la monitorul oficial, iar decizia de graţiere va intra în vigoare în momentul publicării decretului."
15 comentarii
modifica
Cui i-e frica de alegerile anticipate?
de Daniel Racovitan la: 16/12/2004 11:47:00
presendintele basescu e ferm: daca nu se formeaza guvernul ad, va declansa alegerile anticipate./ deja se face auzita o campanie pe tema: "alegerile anticipate, dezastru national, adio ue"./ cui ii este frica de organizarea de alegeri anticipate?
9 comentarii
modifica
nu inteleg de ce Alianta DA nu se aliaza cu Vadim
de cosmir la: 16/12/2004 11:41:00
alianta pd nu se aliaza cu vadim pt e extremist, cu toate ca, dupa calculele mele alianta + prm ar fi majoritara ./ prm este extremist- nu e acceptat/ dar udmr nu este extremist (teritorial, facultati, monumente .. ) ? deci daca te aliezi cu ei ai aceias majoritate ./ pur . ce fel de partid este , cameleon/ unde exista un curs pt incepatori in politica / am asistat la niste discutii f. interesante si confuze pe posturile noastre de tv +/- psd < alianta nu am inteles nimic/ ma poate cineva ajuta in idei. / cosmir=un cetatean derutat/
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...