arhiva: 20/12/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am ascultat show lui popescu
de cosmir la: 20/12/2004 23:32:00
dupa juramantul presedintelui ales am acultat si showul psd-lui daranjat , acid , vulgar al ziaristului superinteligent popescu traian tudor psd ( odihneeascase in pace )/ alaturi de altii mai schimbati si pupincuristii vechiului regim/ cosmir. /
5 comentarii
modifica
am din pacate peste 65 ani
de cosmir la: 20/12/2004 18:25:00
ascultam tv , se scumpeste de la 1 ian 2005 curent, gaz benzina, rovigneta, ...../ nu am auzit de loc de cresterea ....% a pensiei/ e cineva care a auzit ?/ eu inteleg eutanazia , dar sa o stim si noi , indifernt de basescu/nastase,/ cosmir , pensionar
3 comentarii
modifica
Napoli noaptea
de echinox la: 20/12/2004 15:48:00
n-am vazut intrarea in napoli, aici nu e ca la alte orase, unde apar mai intai hipermarket-uri, case si vile, fabrici si uzine. nu, aici e astfel : autostrada trece prin tunel si te descarca direct in centru, ba dincolo de centru, pe malul marii. in dreapta marea, in stanga orasul. in dreapta portul, amurgul, pescarusi, florarese, vapoare, iahturi, gunoaie; in stanga hoteluri, restaurante, baruri, pizzerii, galagie, masini, gunoaie. hoteluri. piccadilly mi se pare pretentios, cu doi de “c” si doi de “l” si “y” , la fel tiffany, metropolitan e grandios, pompei e de rau augur, majestic... hai la majestic. se face prea tarziu, nu mai e timp de cautat./ la receptie un tanar c  ...continuare .
1 comentariu
modifica
EL si EA - MESAJE INTRE DOUA LUMI
de alura la: 20/12/2004 12:51:00
/ ... pentru cei care au plecat si au lasat in urma lor iubirea!/ el : si eu si tu?/ ea: te port in gand si in vis/ el: sunt clipe in care ma simt inundat de tine. iti amintesti de clipe in care si eu te-am inundat, intr-un alt fel, ce ai simtit?/ ea: am simtit ca traiesc prin tine. si tu?/ el: si eu clara? ...eu o sa dorm cu tine in noaptea asta.../ .........................................................................../ el: ...si asa am adormit cu telefonul langa mine si cu tine in ganduri, in mine. imi vine sa plang deodata, fara sa stiu de ce./ .............................................................................../ el: o noua noapte separati, dar impreuna. absenta ta  ...continuare .
5 comentarii
modifica
PSYCHOTIC WALTZ
de alex porc la: 20/12/2004 04:04:00
vasile. acesta era numele lui. era un tip de treabă. avea însă fobia ţânţarilor, ca orice om cu capul pe umeri şi cu sânge în vene. Ţânţarii sug sângele. Încă de mic făcea crize de isterie când îl înţepa vreun mic vampirel cu acest frumos nume. casa lor (a lui şi a părinţilor săi) era dotată drastic cu beţişoare, pastile şi alte anti ţânţărisme. viaţa li se scurgea lin, fără cotituri bruşte. rând pe rând vasilică a devenit sile, a terminat clasele i-viii, apoi liceul, devenind domnul bacalaureat vasile cu nota nouă cincizeci. după bacalaureat, a stat toată vara acasă şi a învăţat pentru admitere. rezultatele nu s-au lăsat aşteptate: pe data de  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...