arhiva: 03/12/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doar el
de catis la: 03/12/2004 16:44:00
/ / o trestie la marginea unui lac/ un om, culcat pe înserat / sub ea, bătrâna mamă,/ tristeţile-i şi soarta ea destramă./ / un vis, el a avut atunci./ visatu-s-a pe drumuri lungi,/ călatorind de ani lumina,/ nu mai găsea nimic din urmă.../ / fost-a iubirea-i pura lepadată / oh, soarta! Şi în zadar mergea, săracul/ găsise doar lumină fadă,/ nu apă, hrană, nici măcar copacul.../ / se rătăcise... nu mai găsea locul/ el îl uitase, pierduse şi norocul/ trist, singur, fără alinare/ Începu să dea iubirii lui cântare.../ / ah! nici lira nu-l ascultă/ şi pana lui rămâne mută/ iar glasu-i a pierit demult/ Şi-l doare cu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
nu hraniti troll-ii
de cosmacpan la: 03/12/2004 13:40:00
“la astfel de evenimente, toata lumea cunoaste pe toata lumea, nu sunt multe lucruri de aflat sau de vorbit si, in lipsa de altceva mai bun, se masoara unii pe altii, in toate felurile si din toate pozitiile, incercand sa descopere defecte, greseli, vechituri.”/ “nu stiu altii cum sunt, poate viseaza sa ajunga la astfel de intruniri in care se vorbeste despre gucci, versace si armani, asa cum discuta studentii la litere despre maiorescu si junimea. adica in soapta, dar cu veneratie si pofta. eu ma simt stingher si aproape năvleg. stau la cate o masa,, incremenit ca taranul nimerit la “capsa”, iar cand ajung acasa, ma razbun pe cravate, spanzurandu-le in cele mai intunecoase colturi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Somn usor, români!
de Ion Popescu la: 03/12/2004 13:33:00
daca asta este tara pe care vrem sa o construim, cu injuraturi si cu intoleranta fata de opiniile altora, atunci suntem inca in epoca stalinistă. asa se facea in anii '50, cand se aplica lozinca "cine nu e cu noi, e impotriva noastra"./ asa si azi (vezi atacurile la adresa lui c.t. popescu)./ exista o categorie de oameni din care face parte si candidatul d.a. de la suceava, dovedit ca a votat de 7 ori si din care fac parte si altii, deocamdata nedovediti, de la psd, care au facut acelasi lucru. / din pacate, si alianta d.a. are in fruntea sa tot un astfel de om./ trebuie sa renuntam la a mai judeca lucrurile in alb si negru si sa avem rabdare sa ascultam parerea celorlalti. / merita, chiar s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Bestia din umbra_
de Emma Brad la: 03/12/2004 09:22:00
sosise anotimpul ploilor./ dintre copaci razbatea un bocet prelung ca un suierat de locomotiva ce se prelungi intr-un ras nervos./ lighioana inainta in urma mea cu gura cascata din care i se prelingeau bale si sange./ inima incepu sa mi se zbata in piept ingramadita laolalta cu tipatul oprit in gatlej./ forma intunecata si amenintatoare, mirosind a mal, isi tari infatisarea groteasca ca o reptila zburatoare din vremurile preistorice. / imi rupea sufletul in fasii risipite prin iarba imbibata in sangele talpilor noastre. bestia din spatele meu isi apara pielea umflandu-se in pene si razand batjocoritor./ duhoarea mortii imi gadila simturile. / m-am oprit din goana bezmetica si priveam uimit mo  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Lumi paralele...si totusi una singura
de fantasy2k la: 03/12/2004 02:47:00
sunt idei precum ca apa zboara nascand un alt aer, mai usor de dizolvat in plamani, inima mea, eu nu astept schimbari climatice astept sa gandesc cu o secunda mai mult sa pot eu spune ce se-ntampla cu mine./ / dupa mine, diferenta dintre omul de geniu si omul simplu consta in faptul ca cel din urma nu recunoaste natura ca lacas al nasterii, asadar respinge ideea cum ca maimutele ar fi stramosii nostri, in viziuna stiintei. desigur, geniile sunt ca florile, cu cat te apropii mai mult ele cu atat esti mai imbatat de mirosul lor, stralucirea si deminitatea de a stat tot mereu sus, in acelasi timp esti confuz de neintelegerea unei priviri pierdute-n calcule ori teoreme, zambeste-i doar, ii vei  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Generatia de afara
de alexbrie la: 03/12/2004 00:18:00
sociologii au studiat si identificat generatii: s-au perindat in ultimul secol generatia interbelica; generatia “baby boomers”; generatia hippie; generatia youpie; generatia x; generatia y./ parintii nostri au fost generatia de sacrificiu. ei s-au chinuit cu comunismul pe model chinezesc antedecembrist. apoi cu tranzitia; cu entuziasmul postdecembrist; cu nesiguranta zilei de maine; cu caritasul, bancorexul, fni-ul. cu inflatia, cu criza economica. cu totul si nimic./ apoi am venit noi.<!--break-->/ noi suntem generatia care pleaca. generatia de afara. generatie de alienati. noi, care muncim la negru in irlanda, care cersim in franta, furam in spania, spalam vase in italia, ingrijim de co  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Stop si cercetati fraudele!
de Daniel Racovitan la: 03/12/2004 00:18:00
stop si cercetati fraudele!/ / reprezentantii societatii civile au cerut bec sa nu se incheie procesele verbale de constatare a rezultatului alegerilor/ 15 organizatii civice fac un apel catre bec si institutiile statului:/ 15 dintre cele mai importante organizatii civice din romania si-au exprimat ieri ingrijorarea fata de “situatia precara a statului de drept in romania, manifestata cu prilejul campaniei elecorale si alegerilor din 28 noiembrie”. in consecinta, acestea au cerut, intre altele, biroului electoral central sa nu incheie procese-verbale de constatare a rezultatelor alegerilor pina cind nu se finalizeaza procedura de verificare a semnalarilor privind frauda electo  ...continuare .
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...