arhiva: 04/12/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cea mai buna reteta romaneasca
de omul_muncii la: 04/12/2004 23:13:00
se fierbe bine capatana,impreuna cu tot ce(nu) e in ea ,se bat oushoarele nastase spuma -cca 4 ani si se amesteca totul in oala psd. se taie julien creierul cretz si impreuna cu oasele se fierb separat la foc mic (se poate adauga dupa gust arome mincinoase)apoi se amesteca totul in oala de mai sus si cu un zambet iliescian se abureste bine electoratul! ridicati capacul si trageti aer in piept! a ce miroase????puhhhhh!
comenteaza!
modifica
Prizonier
de Emma Brad la: 04/12/2004 20:00:00
cenzurat de o impenetrabila exigenta/ motivat de expresia unei stari sufletesti/ ce il izola de propriile vise,/ se surpa sub peretii crizelor sufletesti/ constient de intensitatea propriilor trairi/ suprima emotia/ desprinzandu-se de sine insusi/ in mod deliberat/ tulburat psihic/ de cea din urma constatare infabila/ in struna unei vibratii/ a unui ton patetic/ in umbra unei transante hotarari/ traia izolat in coaja de pamant... /
comenteaza!
modifica
Va veni o Zi!
de Bruno la: 04/12/2004 15:39:00
astazi s-a scris una din cele mai negre zile din viata romaniei si ea este legata de ungurii din romania. / paginile de istorie dintre cele popoare nu sunt pe placul romanilor asa cum nu sunt nici pe placul ungurilor. daca am crezut ca putem uita istoria de dragul unor relatii bune si a unei convetuiri normale potrivita secolului 21, ziua de astazi 03 decembrie 2004 romanii nu or sa o uite prea usor. / udmr-ul a obtinut o victorie pentru ei, pentru ai lor, dar cu ce pret. umilind cetateanul roman onest din aceasta tara. romanul onest care a votat impotriva coruptiei, a partidului stat, pentru a nu vorbi in numele celor care au preferat din interes sau din necunoastere sa voteze "continuitatea  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Declaratia - soc a lui Adrian Nastase (fisier audio)
de Daniel Racovitan la: 04/12/2004 13:29:00
adrian nastase si-a certat colegii din psd/ "daca a luat 700.000.000 de dolari comision si nu a contribuit la campanie, este de doua ori vinovat"/ “evenimentul zilei” a intrat in posesia unei inregistrari care contie o declaratie-soc a lui adrian nastase la o sedinta secreta a psd/ http://www.expres.ro/politica/?news_id=173362/ cum se numeste poporul care voteaza un astfel de individ?
20 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: