arhiva: 07/12/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Materialism si creationism(ueit)
de giocondel la: 07/12/2004 17:36:00
aceste text urma sa fie parte dintr-un raspuns pentru utilizatorul "uiet", in conferinta " sufletul este nemuritor". fiind insa atat de lung, am decis sa il public separat./ lumea fenomenala este supusa in intregime regulilor si legilor naturale./ miriadele de sori, satelitii si corpurile ceresti din infinitul spatiu, sunt captive naturii si legilor fizice./ ele nu pot transcende, intr-un anume punct, legile ce guverneaza universul fizic./ soarele, in imensitatea sa, oceanul cu vasta sa intindere, sunt incapabile sa evite aceste legi naturale./ toate lucrurile fenomenale-plantele in regatul lor si chiar animalele cu instinctele lor sunt supuse naturii, captive acestor legi./ toate traiesc  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Politica si popor
de Magnifico20 la: 07/12/2004 13:32:00
salut dragi prieteni. am aflat si eu despre acest site de la un prieten. m-a rugat sa ma uit la ea si am gasit ceva care mi-a trezit stima si respect pt voi toti aflati in strainatate sau chiar acasa. eu m-am nascut in romania, dar fiind de nationalitate maghiara "am reusit" performanta de a nu tine cont de versurile celebrei cantarete, carmen serban. oricum niciodata n-am avut probleme cu romanii, chiar imi plac. si asta zic cu constiinta impacata. / venind in occident am vazut ca oricat de urat ne-ar privi ue sau ma rog cativa membrii de a-i lor eu tot cu aceeasi stima si respect raman fata de romanii mei, inclusiv maghiarii din romania. oricat ar zice cineva ca romania nu-si merita l  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Presedinte prin mandatari...
de ampop la: 07/12/2004 08:34:00
se pare ca tatucu' iliescu mai ia un mandat..al patrulea...iar romanii imbecilizati ii voteaza mandatarii. bombonel aflat intr-o contradictie aparenta cu bunicutza va primi (din nefericire...) o functie reprezentativa. executivul, condus probabil de geoana va fi in mainile lui nelu' cotrocelu' acum nelu' pesedelu', caci geoana este un individ inteligent dar lipsit total de personalitate, un lacheoas a lui tatucu'. din pacate romanii sunt incapabili sa se dezbare de sindromul tatucului. isi transpun responsabilitatile, grijile, nevoile unui "tatuc" care trebuie sa-i carmuiasca, sa le spuna ce au de facut...popor de ev mediu in secolul xxi. mentalul majoritatii a ramas la acel nivel si pentru u  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: