arhiva: 08/12/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lacrimi
de Claudia Clara la: 08/12/2004 22:15:00
in seara asta, el nu va mai intra pe usa... doamne, cat urasc sa scriu chestii banale, sa descriu emotii care pot fi simtite de oricine, oricand.. trairile mele sunt mereu atat de speciale, atat de altfel de ce vedem in fiecare zi in jurul nostru.. nu si de data asta. in seara asta, el nu va mai intra pe usa.. ma obsedeaza ideea asta. lacrimile se rostogolesc pe obrajii reci, fara sa le pot controla, sughiturile ma coplesesc, tristetea.. - tristetea asta!! - durerea imi sfasie pieptul. / oare cate lacrimi are un om ? oare exista o rezerva undeva si, daca o consumi pe toata, nu mai poti sa plangi ? din pacate stiu ca nu e asa. stiu ca as putea sa plang la infinit../ / incerc sa ma ui  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Romania, sub amenintarea dictaturii?
de Daniel Racovitan la: 08/12/2004 15:06:00
sase jurnalisti din tvr denunta public cenzura si propaganda desantata pro-psd si anti [basescu], impuse de adrian [nastase]. celelalte [televiziune|televiziuni] talc malc. la fel si ziarele. printre putinele ziare care mai fac rezistenta sunt evenimentul zilei si romania libera. foarte probabil ca jurnalistii vor fi dati afara din televiziune./ [jurnalul national], [antena 1], [protv]-ul, toate tin partea [psd]-ului si fac politica lui nastase. si-au dat oare seama patronii ca e mai profitabil sa canti in struna partidului mult-iubit si mult-stimatului carmaci? si cu constiinta profesionistului cum ramane?/ ceea ce se intampla acum in romania este incredibil. / pluteste un aer ce  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Vacanta la bunici
de anisia la: 08/12/2004 14:50:00
presupun ca marea majoritate dintre noi si-au petrecut vacante la bunici. hai sa ne aducem aminte de copilarie...acum ca ne apropiem de craciun - sarbatoare cu si pentru copii./ vacanta la bunici...care este cea mai frumoasa amintire?/
3 comentarii
modifica
Manipulare psihotronica...
de ampop la: 08/12/2004 08:06:00
continuand cele spuse despre carmuirea "tatucului" iliescu, imi aduc aminte cum inainte de 28 noiembrie la un post de televiziune mai obscur au aparut trei indivizi, asa zisi "paranormali" sau cu pretentii de cunoastere a tehnicilor psihotronice, respectiv col.streinu, un profesor radiestezist care partcipase in vremea lui ceasca la "explorarea" radiestezica a palatului cotroceni si un psiholog, care isi exhiba din cand in cand posibilitatile de folosire ale unei anse. discutiile acestora cu moderatorul au fost indelungi, de la ufo la radiestezie, la perceptie extrasenzoriala si telepatie, armament psihotronic utilizat de armata americana ( din categoria non-lethal weapons)...sfere transparen  ...continuare .
8 comentarii
modifica
CERNEALA
de george vasilievici la: 08/12/2004 04:49:00
cuvÂnt Înainte/ poezie În costum cu cĂmaŞĂ de forŢĂ/ poezia aparţine totului. Întregului general valabil şi sfânt. este instrumentul acestui întreg. poezia este instrumentul prin care spaţiul nostru mental cu caracter dual va pierde aceste opoziţii devenind unitar. poezia este instrumentul prin care mintea omului va scăpa de opusul lucrurilor. instrumentul prin care vom putea crede direct în frumos, fără nici o implicare comparativă a răului care de altfel nici nu ar mai exista. În asta constă spiritualitatea ei. acest fenomen nu se produce prin excludere, prin distrugere, ci prin includere. prin asimilare. prin iubire. acesta este tărâmul pe care acţionează poe  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Existenta
de Pepsy la: 08/12/2004 01:07:00
incatusat cu sfori de flori de cenusa eram,/ intr-un paradis infernal pe un pamant/ de pe care s-a scurs oceanul planetar,/ s-a scurs in spatiu toata apa/ incetosand universul tot./ si curcubeul devenise gri./ doar fiinta mea mai pastra o pata rosie/ si existam fara sa traiesc / si totusi eram viu.
1 comentariu
modifica
Nu scutura tigarea
de Pepsy la: 08/12/2004 01:06:00
nu scutura tigarea / lasa scrumul sa cada singur/ si cand o termini/ n-o storci in scrumiera,/ las-o sa se stinga singura/ si lasa scrumiera sa se umple/ apoi goleste-o./ ...si nu o goli in cosul de gunoi,/ fa-ti o camera in care sa arunci / numai chistoacele si scrumul de tigara./ fa-ti un cimitir al tigarilor/ pe care le-ai fumat numai tu / sau al celor care le-ai "postit"/ cu prietenii./ ...si daca nu esti acasa,/ oriunde ai fi,/ strange/ scrumul si chistoacele tale/ intr-o cutie/ si cand ajungi acasa,/ punele la locul lor. /
comenteaza!
modifica
Nopti rarefiate
de Pepsy la: 08/12/2004 00:51:00
in noptile mele rarefiate/ traieste melancolia sugrumata/ de dorul ce ma apasa / si atunci alerg descult/ pe campul de sticla/ si fac iarba cioburi/ in care ma tavalesc/ amintindu-mi/ cum era ieri/ cand te puteam strange / la pieptul meu vested/ ca fanul aruncat/ pe apa raului./ in noptile mele rarefiate/ traieste o dragoste ascunsa/ de gheara sfasietoare/ a banalitatii si a uitarii.../ ...si atunci alerg gol / pe fata nevazuta a lunii/ si ma arunc in praful de stele/ in care ma tavalesc/ stiind/ ca si tu ma iubesti/ si ca timpul si departarea / ne vor aduce / din nou impreuna/ pentru doua-trei eternitati/ vesnice.
comenteaza!
modifica
Padurea din perete
de Pepsy la: 08/12/2004 00:50:00
in perete/ se afla o padure / de cabluri electrice/ scurt-circuitate/ prin care se plimba/ nestanjenit/ inorogul rosu din/ visul care ma gandeam/ sa-l visez / intr-o noapte carunta./ in perete / se afla o padure / de cabluri electrice/ scurt-circuitate/ in care plouau/ cirezi de necuvinte,/ turme de ganduri,/ haite de sentimente/ sparte de cutitul/ privirii arse / si sugrumate/ cu mate de porc chinezesc/ negru ca lebada / in putrefactie./ in perete / se afla o padure/ de cabluri electrice/ scurt-circuitate/ in care se ascundeau/ ochi de gandaci / leprosi/ rostogolindu-se/ in laptele de electroni/ obositi si lenesi,/ indragostiti si letargici./ in perete / se afla o padure / de cabluri electri  ...continuare .
comenteaza!
modifica
A cazut prima castana
de Pepsy la: 08/12/2004 00:49:00
a cazut prima castana/ in aburii frunzei / faramitate/ de dintele schiop/ al omidei./ a cazut prima castana/ spargand taina linistii/ pamantului/ digerat de osul galben / al ramei./ a cazut prima castana/ zdrobind sufletul / gandului meu/ ros de atatea/ incercari./ a cazut prima castana/ adancind in noroi / lacrima insangerata/ de muscatura/ catelei turbate./ a cazut prima castana!/ oare cand o cadea si ultima?/ sa cada si ultima castana!!!/ cerea ochiul meu secetos. /
comenteaza!
modifica
Am smuls
de Pepsy la: 08/12/2004 00:46:00
am smuls din carnea/ aerului o bucata/ am smuls din umarul / timpului o scandura/ am smuls din seva/ intunericului un mar/ si le-am pus / in albumul de fotografii/ si-am mai smuls din piatra / o lacrima vie/ acest glonte al dragostei/ ce percuteaza la fiecare/ clipa de dor/ si-am mai smuls din trunchiul/ stejarului o ghinda/ si s-a naruit padurea /
10 comentarii
modifica
Romania vs strainatate
de nasi la: 08/12/2004 00:15:00
pe romaneste sa-i zicem “campanii de constientizare a publicului” (alta varianta nu-mi vine in minte) ceva ce se leaga mai mult sau mai putin de constiinta civica. se refera la probleme de natura sociala si nu numai, supuse atentiei publicului prin campanii de publicitate (mai ales la tv) nu doar pt o perioada de timp, ci permanent./ exemple de asemenea campanii/ spoturi publicitare in strainatate pe diferite domenii:/ * pompierii – un spot de 3 minute de-a dreptul socant, prima parte e difuzata la inceputul segmentului de publicitate. arata o femeie care fumeaza linistita uitindu-se la tv, o striga copilul in cealalta camera, stinge tigara in scrumiera de pe bratul fotoliului si se  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...