arhiva: 10/02/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
jose saramago
de laura elena la: 10/02/2004 09:28:00
jose saramago sau arta diversiunii.
4 comentarii
modifica
Un punct albastru
de Daniel Racovitan la: 10/02/2004 06:09:00
lumea in care traim, descrisa de carl sagan./ un fragment interesant din "a pale blue dot":/ http://www.planetary.org/html/society/advisors/sagandot.html
comenteaza!
modifica
Jean Marie Le Pen redivivus
de Filip Antonio la: 10/02/2004 06:04:00
in perspectiva apropiatelor alegeri regionale din franta, frontul national apare in unele sondaje cu 20 la suta din intentiile de vot pe plan national. in regiunea provence alpe cote d'azur, unde candideaza liderul fn, jean marie le pen, partidul are sanse sa se claseze pe primul loc iar veteranul dreptei nationaliste viseaza la fotoliul de presedinte al regiunii./ ii intreb pe prietenii nostri de pe forum din acea regiune: veti vota cu frontul national?
5 comentarii
modifica
Roman, erou la Verona
de Daniel Racovitan la: 10/02/2004 03:54:00
evenimentul zilei scrie:/ "daniel bitiusca va primi distinctia, conferita pina acum doar supravietuitorilor din lagarele naziste, pentru ca a salvat doi dintre pasagerii unei masini care s-a prabusit intr-un riu/ dupa un accident de circulatie in care o masina s-a prabusit intr-un riu, un roman n-a ezitat sa se arunce in apa aproape inghetata, reusind sa salveze doi din cei trei ocupanti ai masinii. daniel bitiusca, 28 ani, rezident la verona, este acum candidat la medalia de aur “san martino”, cea mai inalta distinctie a primariei san martino buon albergo pentru cetatenii merituosi, distinctie conferita pina acum doar supravietuitorilor din lagarele de concentrare naziste.(...)"</  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Al-Qaeda are armament nuclear (?)
de Daniel Racovitan la: 10/02/2004 03:48:00
evenimentul zilei scrie:/ "reteaua terorista internationala al-qaeda dispune de armament nuclear tactic achizitionat de la “oameni de stiinta ucraineni”, scrie in editia sa de ieri cotidianul de limba araba “al-hayat”, tiparit la londra. potrivit ziarului, care citeaza surse apropiate organizatiei teroriste, armamentul ar fi fost cumparat in anul 1998, cind oameni de stiinta ucraineni, al caror nume nu este precizat, au vizitat orasul kandahar din afganistan, tara condusa la acea vreme de regimul taliban.(...)"/ articolul complet: http://www.expres.ro/externe/?news_id=145563/ e interesant de stiut cat de credibile sunt acele "surse apropiate organizatiei teroriste". mie i  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Lista cu edituri romanesti
de Daniel Racovitan la: 10/02/2004 03:39:00
un link interesant, cu lista editurilor romanesti precum si a cartilor editate de acestea in 2003:/ http://www.edinfo.ro/2003/edit/edit.html
1 comentariu
modifica
De ce e presa franceza americanofoba
de Filip Antonio la: 10/02/2004 03:30:00
cititi cartea lui alain hertoghe:/ "la guerre á outrances — comment la presse nous a désinformés sur l’irak" / si veti afla.
comenteaza!
modifica
Curiozitatea
de alma la: 10/02/2004 02:19:00
in centru, in buzunarul interior al unui bloc, sacou decolorat de care atarnau reclame stridente, locuia curiozitatea insasi, deghizata reusit sub forma unei alte carunte majuscule din alfabetul din ce in ce mai abreviat al scarii i. ca o bucata vanata de plastilina rasucita intre degetele glumete ale ereditatii, era alungita de la talie in sus, in timp ce mijlocul si soldurile ii erau rotunjite neolitic. picioarele insa ii tradau adevarata varsta, ca la copaci, prin cercuri movalii de varice ce i se incolaceau pe pulpe. / <p>locuia intr-un apartament la parter. un al doilea corp al ei, o prelungire vizuala si auditiva, prin care urmarea, asculta si inregistra cele mai mici unde seismice al  ...continuare .
12 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...