arhiva: 11/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cotofenele
de Daniel Racovitan la: 11/02/2004 10:41:00
-- micropoveste postmodernista --/ dedicatie: lilianei, mincinoasa de doi bani si mai nou matracuca-sef / introducere. / mi-am renovat crasma. am curatat-o si i-am varuit peretii. am pus fetze de masa, si grilaj la intrare ca sa-si curete clientul noroiul. ca deh, lumea se mai desteapta, mai vede omul una, alta... civilizatia, -- cum s-ar spune./ cuprins./ doua imbrobodite mi se apropie de usa, baga inautru un ochi banuitor, dupa care fug afara trantind usa. ies dupa ele in prag. cotofenele stau langa gardul de peste drum, si tinandu-se de mana, imi spun cu gura pana la urechi: "no-o-nu-ne-place!...", dupa care izbucnesc intr-o hlizeala cretina. una se scormoneste in nas iar ceal  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Lia Roberts candidata la presedintie
de Daniel Racovitan la: 11/02/2004 04:45:00
ce parere aveti despre faptul ca [lia roberts] a anuntat oficial ca va candida la [presedinte|preseditia] [romania|romaniei]? ce sanse de victorie ii dati, si cum vedeti povestea in contextul [politica|politic] actual? avand in vedere ca lia roberts va investi in operatiune cateva milioane (conform articolelor din [presa]), e departe de a fi vorba despre un moft.
134 comentarii
modifica
Poporul roman si furtul.
de Daniel Racovitan la: 11/02/2004 03:59:00
am sa il citez mai jos pe un prieten (cu acordul lui)./ afirmatia unui tertz: / "furtul nu caracterizeaza poporul roman"/ raspunsul prietenului:/ "ba da, eu cred ca il caracterizeaza si ii e in sange. se [fura] si mai rau se distruge orice cu nepasare. se fura placutzele reflectorizante de pe linia dubla continua de pe dn1. se fura becuri de pe scara blocului. / se rup bancile din parcurile care acum o luna erau proaspat amenajate. se rup bucati din panourile din statiile ratb. se trage cu cheia pe masinile noi. se zgarie peretele de pe scara [bloc|blocului]. se fura pasapoarte, buletine, numere de inmatriculare, portofele, mobile, stergatoae de parbriz, oglinzi retrovizoare, be  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Deturnarea fondurilor europeene
de JCC la: 11/02/2004 01:30:00
franta a inceput sa "vânture" si sa scotoceasca putin in conturile personale ale doamnei arafat in franta./ pe aceste conturi au fost creditate 9.000.000 (9 milioane de euro)pe care ministerul de finante francez le banuieste ca vin din deturnarea subventiilor si ajutoarelor europeene pe care palestina le-a primit/ ddaca aceasta deturnare este reala, doamna arafat risca sa -si aiba banii confiscati...
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...