arhiva: 13/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Golful si preotia
de Daniel Racovitan la: 13/02/2004 07:54:00
"aproape toti cunoastem povestea pastorului jucator de golf, care nu se putea abtine sa injure cand mingile o luau razna./ - se pare ca golful si preotia nu se potrivesc prea bine, i-a spus prietenul sau. asculta sfatul meu, thomas, si renunta pana nu e prea tarziu./ dupa cateva luni, thomas isi reintalni prietenul./ - ai avut perfecta dreptate, jammie, golful si preotia nu trageau bine la ham impreuna. ti-am urmat sfatul si am renuntat./ - si ce faci atunci cu colectia ta de crose ?/ - cum ce fac cu ele ? repeta thomas uluit. pai, am de gand sa joc golf cu ele. apoi, luminandu-se: doamne, omule! doar n-ai crezut ca am renuntat la golf ?"/ (din jerome k. jerome - "tommy si prietenii sai")
2 comentarii
modifica
Ziua de Apoi, conform islamului
de Daniel Racovitan la: 13/02/2004 07:28:00
"ziua de apoi nu va sosi pana ce musulmanii nu vor lupta impotriva evreilor si musulmanii ii vor ucide,iar evreii se vor ascunde dupa pietre si copaci. orice piatra si copac vor zice:”musulmanule,slujitor al lui allah,in spatele meu se afla un evreu.sa vii si sa-l omori “; dar copacul grharqad nu va zice nimic,caci este copacul evreilor."/ (un semn al zilei de apoi, conform islamului,/ citat de pe: http://www.islamulazi.ro/semnelezileijudecatii.htm )
3 comentarii
modifica
Ati face ceva pentru Romania daca vi s-ar ivi ocazia?
de andrei banica la: 13/02/2004 05:24:00
a fost o data ca nici o data,/ un om care mai intelegea ce se intampla cu el si cu cei din jurul lui./ acel om era fericit ca lumea ce-l inconjura era saritoare si-l ajuta ori de cate ori era nevoie si nu numai atunci./ astazi acest om este pe cale de disparitie si aproape nimic nu poate schimba situatia./ suntem permanent inselati si chiar prostiti pe fata de catre niste tradatori ai moralitatii pe care mai nou ii numim edili./ acum omul sta si se scarpina-n cap fara sa priceapa ce se intampla dar cu un automatism format in timp, merge si voteaza ce voteaza majoritatea./ campanii electorale naucitoare-i trec prin fata ochilor promitzand laptele si mierea din gura serpilor mistici./ omul vote  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Sfantul Valentin
de Daniel Racovitan la: 13/02/2004 03:14:00
sarbatoriti sfantul valentin? / daca da, de ce, si de cand?/ (am deschis si un sondaj la http://www.cafeneaua.com/node/view/1024 )
58 comentarii
modifica
Lupii tineri din literatura romanesca
de Daniel Racovitan la: 13/02/2004 03:09:00
are putere de munca, ambitz si idei proaspete. lupul tanar urmareste cu perseverenta sa-l "detroneze" pe lupul batran. / asadar, cine sunt "lupii tineri" ai literaturii romanesti?
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: