arhiva: 19/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Balada in numele oricarei iubiri pierdute
de Little Eagle la: 19/02/2004 19:42:00
cred ca fiecare din noi am trecut prin astea cindva in viata.m-am gindit sa pun pe hirtie imagini trecute si poate am luat-o razna cu melancolia,dar dincolo de a fi un ozzy mereu considerat fiul diavolului, in mine e totusi loc si de/ romantism.dedic acest poem tuturor ce au trait sau traiesc aceste sentimente...si nu lucifer m-a indemnat la scris. ha haaaa...just a joke.../ i ...hope?here we go now,/ ziua se pierde incet in nimic,/ viata-mi plinge suferinta fara tine,/ sint acolo unde nu stiu de mine,/ dragostea-mi dispare undeva in infinit.../ lacrimi cad pe o veche fotografie,/ e chipul tau ce n-am uitat.../ am crezut ca iubirea ne va fi o vesnicie,/ nici un cuvint ai rostit cind ai pl  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Campanie elctronica in sprijinul ziaristilor din RO
de ciberplai la: 19/02/2004 14:17:00
protest privind unele modificari ale codului penal / <br><br>/ e-campanie pe ciberplai <br>sprijiniti campania la:<br>/ http://ciberplai.net/campanie.html<br><br>/ <li>/ nu suntem de acord cu introducerea in codul penal, in forma actuala, a articolelor 203 (alineatul 2) si 204 (alineatul 1), si ceram modificarea lor, eliminand prevederile care limiteaza drepturile cetatenilor români la informare si libera exprimarem - drepturi prevazute in constitutia româniei si in conventia europeana a drepturilor omului. in art. 203, al (2), patrunderea "fara drept" pare a avea aceeasi semnificatie si in cazul spatiilor private si al celor publice, in viziunea autorilor proiectului codului penal  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sfirsitul unui Dictator
de Little Eagle la: 19/02/2004 13:37:00
am mai dat peste un poem ce am scris prin 1990,influentat de revolutia din dec. din romania./ eram deja de 9 ani in usa si desigur ca m-am bucurat ca poporul roman a terminat cu tiranul tarii,poemul in fapt nu e inspirat doar de acest dictator,dar este scris pt. toti,fie din trecutul istoric al lumii fie pt. prezent.l-am numit"sfirsitul unui dictator"/ crucea a plesnit in milioane de tipete,/ suflete pierdute in noapte fara sfirsit./ din rana creatiei curge acum singe negru,/ ai reusit sa ucizi duhul cel sfint.../ prin crima,minciuna,dusmanie si ura ,/ bestia-si scoate capul din mormint./ cu bale si spume vinete la gura,/ diavolul scuipa venin pe pamint./ unde ai sa fugi acum?/ in ce ga  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nu e greu sa scrii.
de Daniel Racovitan la: 19/02/2004 05:18:00
"nu e greu sa scrii. iei hartie si creion, te asezi la masa si scrii ce iti trece prin cap. este usor sa scrii; greu e sa-ti treaca prin cap"/ -- stephen leacock
1 comentariu
modifica
Platon si relatia sa cu statul totalitar
de Mihai D. la: 19/02/2004 04:07:00
supozitii metafizice platoniciene si proiectul modern al statului totalitar/ lucrarea de fata inceaca sa puna in legatura cateva dintre supozitiile cheie ale gandirii politice platoniciene asa cum se pot acestea decela din dialogurile republica, legile si omulpolitic, cu acele date regasibile in gandirea politica moderna de tip totalitar, avem in vedere aici ideologiile nazista si stalinista. ea pleaca de la presupunerea ca, in legatura cu un dialog cum este republica, e dificil de sustinut ca acesta ar fi unul politic in chip explicit si la fel de dificil de argumentat afirmatia conform careia dialogul s-ar putea analiza strict din perspectiva metafizica, fara a i se pune in joc si c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Facultati particulare
de ygrec la: 19/02/2004 02:58:00
foarte multi in romania sunt impotriva invatamantului superior particular. argumentul?..-"nu se invata carte, se dau bani pentru examene" - ca idee sintetizata./ personal, ma numar si eu printre cei "contra"...dar atat de multi colegi au progeniturile la "particular" incat mi-e teama ca nu sunt in pas cu moda!/ voi...ce credeti?
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...