arhiva: 20/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cat stai la computer si de ce?
de Emi K la: 20/02/2004 15:03:00
incep sa cred ca stau cam mult la comp. nu imi neglijez familia si prietenii (zic eu) dar tot aici ma intorc. in fiecare zi. am site-uri pe care le verific zilnic, am mailuri de trimis, si alte chestii pe care le fac chiar daca n-am net (isp-ul meu e cam neserios). de exemplu editez poze in photoshop ore intregi si din cand in cand mai fac pauze ma joc bombite sau spider solitare. winampul e pornit mereu. ba ma mai uit si la vreun film. / totusi am prieteni care nu fac acelasi lucru. nu stiu ce fac ei cat timp eu stau la comp, dar cert e ca ei stau mult mai putin. si incep sa ma intreb daca asta-i dependenta sau "pasiune"./ voi v-ati intrebat vreodata daca stati cam mult in fata monitorul  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Banc: Turismul german in Romania :)
de Daniel Racovitan la: 20/02/2004 09:55:00
reclama unei agentii de turism din germania: / "mergeti si vizitati romania... masina dumneavoastra e deja acolo!!!"
3 comentarii
modifica
Ce sunt cercetaşii?
de darius la: 20/02/2004 07:20:00
baiatul mi-a venit acasa cu ideea ca vrea sa se înscrie la cercetasi. l-am întrebat din start cu ce se ocupa organizatia de cercetasi si din cele ce îmi spune,am înteles ca este un club pentru copii,merg în excursii,fac focuri de tabara si dorm în corturi,cum îmi amintesc ca mergeam si noi în expeditie cu pionierii. spuneti-mi sincer daca sa-i dau voie sa mearga acolo sau nu? nu prea stiu ce decizie sa iau. nu cunosc foarte bine istoria, dar am înteles ca cercetasii erau fascisti în perioada interbelica. orice sugestie sau detalii pe care mi le puteti oferi despre aceasta organizatie sau ce e cu ei, îmi vor fi de folos.
4 comentarii
modifica
Scenariu balcanic
de SB_one la: 20/02/2004 07:15:00
ridendo castigat mores!/ / speram sa mai fie posibil... ue din pespectiva caragialo-balcanica!! un zambet pe adresa "tele-u.europenilor romÂni"!/ / eugen cojocaru/ germania/ / scenariu balcanic/ 2007. bulgaria intra in ue/ 2010. romania intra in ue/ 2015. croatia, macedonia, bosnia si hertegovina si turcia intra in ue./ 2017. albania, kosovo, serbia si muntenegru intra in ue./ 2018. administratia ue angajeaza primul roman. acesta isi angajeaza in administratie toata familia nevestei, nasilor ca si membrii familiilor vecinilor si prietenilor celor mai buni./ 2019. ai nostri reprezinta 10% din administratie./ 2022. ai nostri reprezinta 60% din administratie. administratia ue mareste  ...continuare .
5 comentarii
modifica
O scurta istorie a bacsisului a carei lectura este... gratuita!
de luckystar la: 20/02/2004 05:35:00
o scurta istorie a bacsisului a carei lectura este... gratuita!/ "tipping", "service" inseamna, in traducere romaneasca, "bacsis"<br><br>/ pentru noi, romanii, indiferent daca mergem cu taxiul, daca achitam o nota de plata (nu conteaza unde sau pentru ce anume), daca avem nevoie urgenta de un act sau de vreo aprobare, a devenit ceva firesc sa dam bacsis. ce este bacsisul? "este o suma de bani data, peste plata cuvenita, pentru un serviciu personal, pentru a castiga bunavointa sau protectia cuiva."<br><br>/ si ne mai miram ca observatorii europeni, americanii si multi altii au descoperitca, in romania, gradul de coruptie atinge cele mai inalte niveluri!... dar, oare numai la noi, la roma  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dezastru romanesc la Bruxelles
de Daniel Racovitan la: 20/02/2004 04:16:00
[evenimentul zilei] scrie:/ "comisia de politica externa din parlamentul uniunii europene a aprobat, in unanimitate, un amendament care prevede “reorientarea strategiei de aderare a romaniei” si “monitorizarea permanenta” a tarii noastre/ propunerea de suspendare a negocierilor cu [romania] a functionat pe post de amenintare cu ghilotina. o strategie prin care emma nicholson si arie oostlander au reusit sa atraga atentia colegilor socialisti din [parlamentul european] si comisiei europene asupra gravitatii situatiei politice din romania. ghilotina nu a fost pusa in functiune - nici nu avea mari sanse de reusita avind in vedere raportul de forte si interese din comisia de [politica  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...