Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 25/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cat de uniti sunt romanii din strainatate?
de vladone la: 25/02/2004 21:40:00
salut, as dori sa stiu si eu despre romanii din strainatate, cat de uniti sunt intre ei?
115 comentarii
modifica
CREATIE,EVOLUTIE REZULTAT AL...
de DESTIN la: 25/02/2004 18:52:00
omul de la creatia sa si pana in prezent,a fost supus unui proces continu de framantari,cautari,ganduri de unde venim? cui apartine? originea sa. multe din intrebari in timp au primit raspunsuri,alte raspunsuri se las asteptate. autorul acestui articol a incercat in timp prin documentare,a puncta si a aduce in dezbatere unele aspecte.cartea sfanta "biblia" ne spune ca dumnezeu a creat intregul"univers",a creat pe om si tot ce cunoastem din biblie.tot din biblie aflam ca dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea "noastra".in acel moment dumnezeu nu era singur .cine erau ? noi cunoastem ca nimeni nu a vazut fata lui dumnezeu,cunoastem ca duhul lui isus cristos era de fata atunci .ne putem  ...continuare .
13 comentarii
modifica
INVITATIE LA PRIMUL SALON INTERNATIONAL AL ARTISTILOR FOTOGRAFI
de Daniel Racovitan la: 25/02/2004 16:03:00
preiau aici invitati adusa de dinu lazar in conferinta lui de la http://www.cafeneaua.com/node/view/535/ invitatie la primul salon international al artistilor fotografi romani de pretutindeni/ clubul fotografic " nufarul " din oradea organizeaza in colaborare cu directia judeteana pentru cultura, culte si patrimoniul cultural national al judetului bihor, prima editie a salonului international de arta fotografica al artistilor fotografi romani de pretutindeni./ salonul isi propune sa prezinte publicului vizitator ultimele creatii ale artistilor fotografi romani aflati atat in romania, cat si in diefrite parti ale lumii./ pentru salon fiecare artist de peste hotarele tarii poate trimite c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"Ceausescu a fost dat jos de CIA"
de Daniel Racovitan la: 25/02/2004 09:00:00
postul arte-tv (arte-tv.com) va prezenta in aceasta seara un documentar despre evenimentele din decembrie 1989. / teza prezentata afirma ca ceausescu a fost inlaturat de catre serviciile cia./ jurnalul national scrie:/ "dictatorul roman nicolae [ceausescu] a fost inlaturat de la putere in urma unui complot al agentiei de spionaj [american] [cia] si al mai multor servicii secrete europene, nu de oamenii iesiti in strada in decembrie 1989, este versiunea originala si incitanta a faptelor din decembrie, lansata de un documentar tv ce va fi difuzat miercuri seara de postul arte./ revolutia romana. / incendiarul documentar tv, realizat de suzanne brandstatter, va fi difuzat miercuri seara,  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Other people game
de ygrec la: 25/02/2004 07:40:00
1.toata casa rasuna din pricina tipetelor copiilor:/ -acuma, aici, eu pun de un mic razboi, spuse jack, entuziast...si uite...am sa si bombardez zona asta!/ -mie nu imi place jocul asta, protesta jeff. numai la razboaie ti-e gandul... hai sa jucam altceva.../ jack paru ca sta o clipa pe ganduri...daca nu se opreste, asta micu' o sa il parasca din nou parintilor. asa ca renunta:/ -bine, zise. hai atunci sa jucam destiny. vrei? asa o sa faci si tu ce iti place , si eu.../ jeff zambi, incantat de idee, si aproba : ok. / -dar sa jucam doar un pic, ca poate iar se supara pe noi mami...stii, ca data trecuta.../ ........................................................................................  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...