arhiva: 29/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Furia
de gabriel.serbescu la: 29/02/2004 13:51:00
furia/ de radu munteanu (2002)/ filmul e mai vechi, si nu stiu daca pe forumul anterior a fost postat, asa ca m-am gandit ca poate ar trebui amintit. e editat inclusiv pe dvd, si e de bucurat gandindu-te ca anul trecut doar, singurele filme pe dvd erau a le lui sergiu nicolaescu. / in plus are optiunea de traduceri in engleza, franceza si spaniola./ in principiu pare un alt film romanesc, dar cred ca e mai mult de atat./ m-a impresionat prin faptul ca nu plictiseste si ca are nerv. dialogurile sunt naturale, cu doar mici scapari teatrale. in plus personajele sunt destul de bine conturate / reuseste sa aibe actiune, umor, poezie, si reuseste in acelasi timp sa fie si un portret destul de fi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
1 Martie - despre Martisor
de SB_one la: 29/02/2004 12:27:00
pour nous, français, le printemps est fêté le 21 mars, date officielle de l'arrivée de cette saison du renouveau. pour les roumains, la tradition est toute différente. c'est le 1er jour de mars où se fête martisor ( prononcez "marte-si-chor" ). / http://brasov.free.fr/brasov/martisor.htm
8 comentarii
modifica
Articolele despre Nicu Ceausescu
de maria munteanu la: 29/02/2004 08:24:00
saptamana trecuta in jurnalul national de marti au aparut 2 articole sau mai bine zis interviuri cu viorel ursu si paula iacob cu privire la nicu ceausescu. ce parere aveti ? eu care nu am crezut niciodata zvonurile care umblau prin targ despre el, mi s-a parut interesant sa descopar niste nformatii de la niste oameni care l-au cunoscut intradevar. nu era asa cum se barfea. mi s-a parut trist, mi-a fost mila de el.
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...