arhiva: 04/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Biblia si sclavia. Carte de capatai?
de ionel la: 04/02/2004 16:28:00
pe tema discutata in nodul 960 (titlul: senzatie: craniul sfantului gheorghe in romania) si a intrebarii mele din nodul 574 (titlul: despre spiritualitatea ortodoxa, cu parintele iulian nistea), dar mai de substanta, as fi curios cum este explicat deutoronomul si vechiul testament in intregimea lor. adica, cum poate domnul sa aprobe sclavia pur si simplu? de ex, parte din cele zece porunci este:/ "ziua a saptea este ziua de odihna a domnului dumnezeului tau. sa nu faci in ziua aceea nici un lucru: nici tu, nici fiul tau, nici fiica ta, nici robul tau, nici roaba ta, nici boul tau, nici asinul tau, sau alt dobitoc al tau, nici strainul tau care se afla la tine, ca sa se odihneasca robul tau  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Scammerii romani au speriat America
de SB_one la: 04/02/2004 12:25:00
/ tineri romani prin buzunarele carora fluiera vintul de obicei au invatat sa se imbogateasca peste noapte. (evenimentul zilei)/ fara a fi angajati undeva, ei ajung rapid sa cistige de la citeva zeci de mii la sute de mii de dolari intr-un an. intre timp, in america, oameni care invirt afaceri profitabile zi de zi cad victime foamei est-europene. aceasta este cea mai moderna metoda ilegala din romania de a face bani: escrocheriile pe internet./ ( http://www.presa.tv/index.php?show=stiri&act=show&id=606 )
2 comentarii
modifica
Senzatie: Craniul Sfantului Gheorghe in Romania
de Daniel Racovitan la: 04/02/2004 05:08:00
stirea e senzatinala dar in acelsi timp putin verosimila, in orice caz, sunt curios ce parere aveti:/ “evenimentul zilei” a descoperit capul sfintului gheorghe si va prezinta senzationala poveste a ramasitelor pamintesti ale marelui mucenic, pastrate intr-un colt din [romania]. dupa tragedia sirba de la cimpia mierlei, pentru a evita capturarea moastelor de catre turci, despotii si calugarii sirbi au adus capul sfintului gheorghe pe pamint romanesc. moastele, lanturile cu care se presupune ca a fost incatusat si icoana facatoare de minuni din tronul maicii [dumnezeu|domnului] au fost aduse in biserica manastirii sfintul gheorghe, din birda, judetul timis./ pentru a fi ferite de ochii  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Puterea
de Daniel Racovitan la: 04/02/2004 02:48:00
"nu putem stapani ceea ce nu intelegem"/ -- charles reich/ "de credeti ca puteti sau nu puteti, aveti intotdeauna dreptate"/ -- henry ford i
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...