arhiva: 09/02/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Green card pentru SUA
de danipopa la: 09/02/2004 10:39:00
ma numesc daniel si am 30ani, si vreau sa stiu cum pot sa aplic pentru loteria vizelor pentru sua. am auzit ca romanii pot lucra legal in statele unite, cum se poate? ce criterii trebuie indeplinite? am terminat liceul economic in bucuresti in 1992,dar facultatea nu am terminato./ ma poate ajuta cineva cu un sfat, o sugestie?
3 comentarii
modifica
Ce vrea un român de la ceilalti români... ?
de Jimmy_Cecilia la: 09/02/2004 05:38:00
ce asteapta si ce se crede in drept sa primeasca un român, care abia ajunge intr-o tara din occidente, din partea celorlalti români care se gasesc deja instalati si cu o situatie in tara respectiva???/ am fost contactata saptamana trecuta de catre un român din nice, venit in "vizita", a auzit de undeva despre mine si situatia mea, a telefonat la uzina, numarul l-a gasit in anuarul telefonic./ ca de obicei secretara face baraj la apele, ca sa nu fiu deranjata.../ acasa nimeni nu stie numarul, ca nu-i in anuar, este pe lista rosie../ persoana a insistat mult, nu s-a genat sa spuna ca este personal, ca vine din tara si imi aduce ceva de la familie../ am sfarsit sa o iau la telefon.../ c  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Condamnarea comunismului totalitarist
de anita47 la: 09/02/2004 04:51:00
condamnarea comunismului totalitarist/ */ in secolul al xx-lea, s-au dezvoltat doua regimuri totalitare, la fel de inumane - comunismul si nazismul, care au facut, amandoua, milioane de victime. infrangerea nazismului, in al doilea razboi mondial, a avut ca rezultat anchetarea si condamnarea crimelor acestuia, precum si judecarea persoanelor vinovate. sistemul comunist s-a prabusit, insa acest fapt nu a fost urmat de o condamnare similara in plan international./ luand in considerare declaratiile majoritatii parlamentare din statele afectate;/ avand in vedere faptul ca totalitarismul nazist si fascist a fost, in mod just, condamnat in plan international, insa comunismul totalitarist nu a f  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Invitatie la scris
de admin la: 09/02/2004 04:43:00
publica-ti creatiile! / aceasta invitatie ti se adreseaza daca vreodata ai scris o poezie ori o poveste, ti-ai asternut gandurile intr-un eseu, ai tradus texte scrise de altii, ori ai creat drama sau scenarii./ incanta-ne, emotioneaza-ne! fa-ne sa radem, sa cadem ingandurati, sa vedem lumi ce numai in imaginatie exista! joaca-te cu cuvintele, experimenteaza sensuri noi, neasteptate. arata-ne lumea vazuta prin ochii tai, fa-o sa fie mai buna, ofera-ne hrana pentru suflet, iar noi cititorii tai iti vom sorbi cuvintele.../ cafeneaua.com si colegi.ro au impreuna, in fiecare luna, un 'tiraj' de circa o suta de mii de vizitatori unici, toti potentiali cititori. de se vor transforma in ci  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Propunerea de suspendare a negocierilor de aderare la UE
de Filip Antonio la: 09/02/2004 03:19:00
europarlamentarul arie oostlander din olanda a propus suspendarea negocierilor de aderare a romaniei la uniunea europeana, data fiind nerespectarea criteriilor politice de aderare. amendamentul la raportul comisiei de politica externa a parlamentului european va fi dezbatut pe 18 - 19 februarie, dar chiar daca este adoptat, el nu are decat valoare de recomandare. pentru intreruperea negocierilor este nevoie de o propunere in acest sens a comisiei europene si de un vot unanim al consiliului de ministri./ clasa politica din romania este opusa suspendarii negocierilor, iar partidul popular european (din care face parte si oostlander), cel mai numeros grup in parlamentul european a adoptat o re  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Bill Clinton din Teleorman isi doreste sa ajunga sofer
de SB_one la: 09/02/2004 00:25:00
"bill clinton din teleorman isi doreste sa ajunga sofer / am trait s-o vedem si pe asta! napoleon... tatal lui bill clinton. imparatul care a instaurat republica, ruda cu un presedinte democrat? (libertatea)/ sa fie un banc, sa fie rodul imaginatiei vreunui scenarist sau poate o cacealma? nimic din toate acestea. napoleon este tatal lui bill clinton pe bune. asa cum este cumnat cu bruce lee. cei trei se inteleg bine cu securitatea, pentru ca, nu intamplator, ea este matusa lui bill, sora lui bruce si cumnata... cezarului. "celebritatile" in cauza traiesc la gratia, intr-o margine de sat, a carui imagine bucolica iti lasa impresia ca te-ai intors in timp cu cel putin un veac.(...)"/ cont  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...