arhiva: 12/03/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FORTE ALE RAULUI
de DESTIN la: 12/03/2004 21:53:00
cu putin timp in urma am publicat un articol creatie,evolutie...aici la aceasta generoasa gazda cafeneaua.aminteam in continut de aceste forte ale raului ,care sunt un real pericol al umanitatii.numesc terorismul ,"inima neagra" a acestor forte ale raului.indemnam la intelepciune in lupta impotriva acestor forte ale raului.au lovit din nou,in valori ale umanitatii,in noi si semenii nostrii.mai ne "subtiem" iara sa eliminam si ultima picatura de intelepciune?(vezi articolul amintit...)/
8 comentarii
modifica
Congresul cadrelor /studentilor din Franta (trimiteti si CV-ul)
de Daniel Racovitan la: 12/03/2004 15:26:00
congresul cadrelor /studentilor din franta: o sansa de a obtine un loc de munca in franta, si de a regrupa diaspora./ (fac o exceptie dela regula folosirii limbii romane, deoare mi se pare un mesaj important pt comunitatea romanilor din franta. mesajul va fi afisat pana pe 25 martie)/ participarea este gratuita, cu conditia sa va trimiteti cv-ul./ -------------/ bonjour a tous,/ je vous confirme par la présente que le premier/ congrès des cadres et etudiants franco-roumains aura/ lieu dans le cadre prestigieux de l’unesco à paris le/ 25 mars à partir de 17h30. j’organise ce congrès en/ partenariat avec www.centreurope.org./ je vous propose quelque chose d’important,/ l  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Despre mediul inconjurator,natura,animale.
de Little Eagle la: 12/03/2004 14:52:00
intrebarea lui ozzy este urmatoarea:/ in ce fel vedeti natura si ce faceti pt. ea, care este pozitia voastra si daca luptati in vreun fel pt. pastrarea ei?/ trebuie sa spun citeva lucruri despre mine si marilyn,sotia mea si care ne este pozitia referitor la acest subiect./ sintem de f. multi ani membrii unor multe organizatii pe care le ajutam prin donatii in bani si totodata luptam prin scrisori adresate guvernului si la senatorii statului nostru ori reprezentanti pt. a legifera anumite legi pt. protejarea mediului inconjurator.desigur ca sintem 100%democrati!!!si desigur ca vom vota impotriva lui bush!!!/ luptam nu doar pt. natura ca atare dar si pt. fratii nostri cu 4 picioare sau arip  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Abundenta de poezie si prea putina proza?
de Daniel Racovitan la: 12/03/2004 10:40:00
citesc intr-un interviu cu stefan agopian:/ "de ce credeti ca avem in continuare mult mai multi poeti tineri decat prozatori? se poate spune ca tinerii scriitori sunt cam lenesi si destul de lipsiti de ambitii?/ ar trebui sa-ti raspunzi singur la aceasta intrebare. insa am si eu un raspuns, daca vrei neaparat. o poezie are ca punct de plecare afectul. inteleg prin afect ceea ce este definit in psihologie ca "subiectivitate a unei stari psihice elementare, neanalizabila, vaga sau definita, dureroasa sau placuta, care se poate exprima masiv sau sub forma unei nuante, a unei tonalitati". sigur, poezia nu se rezuma numai la afect, dar ea poate ramane in acest stadiu. daca am dreptate  ...continuare .
9 comentarii
modifica
(In)justitia romana
de Andrei B la: 12/03/2004 06:39:00
zeci de oameni sunt arestati pe nedrept in romania.o parte dintre acestia sunt eliberati in timpul anchetei, o parte stau inchisi pana sunt achitati. dar dupa ce au stat luni de zile in puscarie/ claudiu tarziu/ (jurnalul national)/ cum va exiplicati asemenea erori de organizare a justitiei?/ nu cumva sunt incalcate si drepturile omului?/ in ro. daca incerci sa-ti faci dreptate dupa ce ai fost agresat de un politist, judecator, sau parlamentar esti pus la zid de catre oamenii "legii" de nu-ti mai trebuie./ un sfat o ideie sau pur si simplu o parere despre cum ar trebui aplicata justitia in ro. /  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Atentatul din Madrid
de hgrancea la: 12/03/2004 01:20:00
rog pe cei care stiu sa imi spuna ce au aflat despre atentatul din madrid si mai ales une poate fi gastia pe net lista cu cei morti si raniti./ multumesc !
37 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...