arhiva: 14/03/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Jena de a fi roman? - Andrei Vartic
de SB_one la: 14/03/2004 13:49:00
fara a continua polemica pe tema data , uite ce zice un "pashunist" din chisinau./ semneaza/ pashunistul sb_one, / de la amicul sau pashunist eugen cojocaru, de la amicul sau pashunist...eheee, taica!/ / o contributie merituoasa la sentimentul de romanism - ar fi bine sa fie/ publicata!/ eugen cojocaru/ / ----- original message ----- / from: "andrei vartic" <avartic@mail.md>/ to: <eugen.cojocaru@web.de>/ sent: friday, march 12, 2004 3:58 pm/ subject: jena de a fi roman?/ / > draga domnule cojocaru!/ >/ > cu riscul de a intra in polemica cu dl plesu si articolul lui mandria de a/ fi roman am publicat azi in jurnal de chisinau articolul jena de a fi roman?/ pe care vi-l trimit. pretui  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Doliul national, intre Dumnezeu si Om
de ema word la: 14/03/2004 01:23:00
nu ni s/a mai intimplat de mult aceasta lectie: a fi solidari in durere si suferinta cu semenii nostri. caci in ultimii ani, consecinta a agravarii conditiilor de supravietuire din tara, o egofilie crincena a pus stapinire pe personalitatile noastre. metode vechi, bolsevice, de invrajbire a romanilor intre ei prin alimentarea unor suspiciuni interminabile si neverosimile (menite a dezbina talpa tarii, pentru ca "fruntea" sa/si imparta linistita mai departe ciolanul puterii corupte) au creat un stil de convietuire psihotic, bazat nu pe spirit comunitar elevat si pe o competitie fair/play, ci pe ura si frustrare continua, plus un climat concurential de jungla, primitiv si mafiot./ si iata/ne in  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Concurs MailArt, cu tema "Poveste din tara ta"
de robilix la: 14/03/2004 01:20:00
concurs mailart, cu tema "poveste din tara ta"/ www.aiudonline.ro/povestedintarata / concurs desfasurat pe perioada 10 martie - 10 iulie 2004/ aiudonline.ro / vox3media creative solutions, heerlen - olanda / fundatia "inter-art", aiud - romania/ organizeaza un concurs de mailart (arta prin corespondenta)./ / ... categorii de concurs: / sectiunea 1/ - copii: pana la 7 ani;/ - elevi: 7 - 10 ani;/ - elevi: 10 - 15 ani;/ - elevi: 15 - 18 ani;/ sectiunea 2 / - artisti de pretutindeni; / */ participarea la concurs se face pe baza categoriei de inscriere a fiecarui participant/ ... detalii tehnice: / tehnica de realizare: libera (pict  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...