arhiva: 21/03/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ştii să şopteşti?
de Aminda la: 21/03/2004 16:44:00
ştii să şopteşti în dimineţi lugubre când/ beţia de cucută te mai prinde cu sticla la gură/ atunci îţi desfaci uşor fermoarul dintre buze şi/ începi să asculţi cu gura deschisă şoaptele mele/ sunt macabre aşa dezbrăcate dar ce să fac dacă totul/ e atât de senin mă ţii cu mâna stângă de sânul drept/ şi era delicios când îţi cântam despre tramvaie pe/ strada groza şi cascade înfipte în ochii tăi/ eşti trist şi senin acum că îţi curg prin aortă/ mai lasă-mă puţin să doară în seara aceea când te-am dus / la teatru mi-ai spus că vastele cortine îţi vor fi / mormânt o dată mic artist cu vene încrucişate şi sânge/ albastru-movuliu noaptea  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Testarea IQ pt. electori
de Zenyatta Mondatta la: 21/03/2004 16:29:00
eliminarea votului universal cred ca este singura solutie in amarita asta de tara.avem conducatorii pe care ii avem din cauza voturilor prostimii.toti ignorantii si talimbii facutii la betie au drept de vot-fara cea mai mica urma de discernamint.la tara, dar si in orase (prostimea migreaza) este sinistru gradul de percepere si intelegere al fenomenului politic sau economic.credulitatea si imbecilismul congenital ne marcheaza ca si popor.nu exagerez-exista milioane de degenerati pregatiti sa digere pentru a nu stiu cita oara gretoseniile deversate in campania electorala. s-a dovedit de n ori ca romanii sint guvernati de insticte primare:sa aiba ce minca (nu se eforteaza insa exagerat pentru a  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Dupa atentate. Motive ale retragerii din Irak
de gabriel.serbescu la: 21/03/2004 14:51:00
dupa atentate/ martie e luna in care in madrid au murit peste 200 de oameni in urma unui multiplu atac terorist, dar e si luna in care se implineste un an de la invadarea irakului in cautarea unor arme de distrugere in masa si a indepartarii dicatorului sadam husein de la putere. amara coincidenta. daca ar fi sa se comemoreze ambele date s-ar aduna mortii din madrid plus alti 10 000 de civili irakieni. / la astfel de date presedintii de state vorbesc, iar cel care conduce aceasta cruciada, devenita in contra lumii islamice, spune: ¨nimeni nu poate ramane neutru in razboiul dintre lumea civilizata si teroare¨ . continua bush, la fel de evlavios si la fel de mesianic: ¨pentru lumea civiliz  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Salata argentiniana
de Zenyatta Mondatta la: 21/03/2004 14:24:00
intr-un bol de salata zdrobesti usturoiul si il amesteci cu uleiul si putina sare.urmeaza rosiile taiate felii si ouale la fel,plus o parte din telemeaua rasa.amesteci bine.(frumos e pe straturi dar n-are asa gust fain).decorezi cu restul de telemea rasa.acoperi si o pui la rece 2 ore.e mortala vara cu baguette.
1 comentariu
modifica
Politica in Spania asa cum este ea
de dorrina la: 21/03/2004 07:08:00
ma surprinde felul in care multi editorialisti privesc in romania algerile din spania si sucesul partidului socialist, psoe condus de zapatero. faptul ca este un partid "socialist" provoaca reactii organice multor romani, evident din cauza trecutului nostru si a anilor de dictatura. eroare grava de a confunda realitatea europei de est cu cea a europei occidentale. interpretarea clasica stanga-dreapta este in romania exact pe dos ca in europa occidenta. stanga occidentala aduna cei mai multi dintre intelecutali, de la romano prodi, javier solana si pana la scritori precum umberto eco. zapatero si socialistii spanioli au castigat alegerile in primul rand pentru ca atentatele din madrid au deter  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Din ce sector esti? (din Dilema Veche)
de Daniel Racovitan la: 21/03/2004 04:28:00
din [dilema|dilema veche]:/ "o discuţie pe care mi-o relatează bunica mea, pelerină convinsă la cei 90 de ani ai ei, în faţa altarului de la biserica mina vergu din bucureşti: "părinte, am venit la spovedanie." "din ce sector eşti?", întreabă părintele. "din altul", spune o enoriaşă. "păi, du-te de unde eşti, că nu te îngrop eu." pentru perspectiva ce i se deschidea brusc, femeia a ieşit în mare viteză din lăcaşul sfînt. Împreună cu bunică-mea care venise să facă o donaţie. (s. s.)"/ / http://www.algoritma.ro/dilema/fw.htm?current=9/index.htm
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...